Austrian Boys: «Βόλος Παντού και Πάντα»

Με το σύνθημα «Δεν σε αφήσαμε μόνο ποτέ Βόλος Παντού και Πάντα» οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, «Austrian Boys» εξέδωσαν εκ νέου ανακοίνωση σχετικά με την εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα μπαράζ (ανόδου) με την Ξάνθη, στο «Κλ. Βικελίδης».

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στην παρακάτω ανακοίνωση, οι εγγραφές συνεχίζονται έως ότου αποφασιστεί η ημέρα διεξαγωγής του ματς. Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (8/06), αλλά λόγω της εξέτασης του ύποπτου ματς του Ηρακλή Ψαχνών – Νίκη Βόλου, πήρε αναβολή, όπου κακώς πήρε καθώς οι «πράσινοι» τελικά απαλλάχτηκαν τις κατηγορίες. (5/06) Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του «τελικού» είναι την Τετάρτη (11/06).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου ότι οι εγγραφές για την εκδρομή που διοργανώνουμε στη Θεσσαλονίκη για το μπαράζ με την Ξάνθη συνεχίζονται κανονικά και καλούμε όσους ενδιαφέρονται να προσέλθουν εγκαίρως στα γραφεία του Συνδέσμου για να δηλώσουν συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες. Το κόστος συμμετοχής της εκδρομής θα είναι 14 ευρώ. Δεν σε αφήσαμε μόνο ποτέ – Βόλος Παντού και Πάντα».

Exit mobile version