Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός την Παρασκευή στις 21:30

Δοκιμασία στην Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα περιλαμβάνει για τον Παναθηναϊκό η 6η αγωνιστική της Euroleague(3/11-21.30). 

Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Ισπανία με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, όπου τους έφερε σε πλεονεκτική θέση για την πρωτιά της Μπάσκετ Λιγκ. Ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός έχτισε  για πρώτη φορά νικηφόρο σερί τριών αγώνων στην τρέχουσα σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

H νίκη επί της Μπασκόνια 
Την προηγούμενη αγωνιστική της διοργάνωσης το τριφύλλι επικράτησε της Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ με σκορ 95-81 και βελτίωσε το ρεκόρ του στην Euroleague όπου μετρά πλέον δύο νίκες και τρεις ήττες. Στα αγωνιστικά ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Παπαπέτρου και τον Κώστα Σλούκα, όμως αναμένεται να επιστρέψουν στην δράση μετά την απουσία τους στο ΣΕΦ οι Λούκας Βιλντόζα και Λευτέρης Μαντζούκας.

 

YouTube video player

Τα πρόσφατα παιχνίδια

Ο Παναθηναϊκός έχει μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», καθώς η τελευταία νίκη του στην έδρα της Μπαρτσελόνα τοποθετείται τον Μάρτιο του 2011. Το «τριφύλλι» έχει πέντε χρόνια να νικήσει την Μπαρτσελόνα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα  οι Ισπανοί μετρούν 9 συνεχόμενες νίκες.

Η κορυφαία άμυνα της διοργάνωσης
Η Μπαρτσελόνα από τη πλευρά της βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από την  Ρεάλ, μετρώντας  τέσσερις νίκες και μία ήττα. Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου έχει νικήσει εντός έδρας την Εφές Αναντολού και την Μπάγερν Μονάχου και εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και την Παρτιζάν.
Η Μπαρτσελόνα έχει την καλύτερη άμυνα στην διοργάνωση, αλλά και τον καλύτερο συντελεστή πόντων(+73), ενώ διαθέτει οριακά  την 2η καλύτερη επίθεση.
Την προηγούμενη αγωνιστική οι Καταλανοί  γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στην Euroleague, καθώς ηττήθηκαν στο ντέρμπι της Ισπανίας με σκορ 65-64 από την Ρεάλ στην Μαδρίτη. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Μπαρτσελόνα γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά για το ισπανικό πρωτάθλημα όπου την περασμένη Κυριακή έχασε στην έδρα της Βαλένθια με σκορ 71-68.

Στο Πάμε Στοίχημα υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για τον αγώνα του Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων για τον νικητή, τη διαφορά πόντων, τους σκόρερ, επιλογές χάντικαπ αλλά και συνδυαστικές. 

Exit mobile version