Μπήκε η Χεζμπολά στη μάχη κατά του Ισραήλ! Μπαράζ επιθέσεων με πυραύλους

Την ώρα που το Ισραήλ αναμένει την άφιξη δεκάδων drones που έχουν εκτοξευτεί από το Ιράν και το Ιράκ, η Χεζμπολά εξαπολύει μαζική επίθεση με πυραύλους που εκτοξεύονται από τον Λίβανο κατά της ισραηλινής επικράτειας.

Το Ισραήλ από την πλευρά του έχει ξεκινήσει και πλήττει τις τελευταίες ώρες στόχους της Χεζμπολά, μέσα στον Λίβανο.

Την ίδια ώρα, στις ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν θα συναντηθεί με αξιωματούχους του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας στην αίθουσα εκτάκτων καταστάσεων του Λευκού Οίκου κατά την επιστροφή του από το Ρέχομποθ του Ντέλαγουερ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Ο πρόεδρος ενημερώθηκε επίσης για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή νωρίτερα από τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν και τον κύριο αναπληρωτή σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Τζον Φάινερ, ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

Ο Λευκός Οίκος πρόσθεσε ότι ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν, ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και ο Πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου Στρατηγού Τσαρλς Κ. Μπράουν θα είναι μεταξύ εκείνων στην αίθουσα εκτάκτων καταστάσεων, μαζί με τους Σάλιβαν και Φάινερ.

Η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις και ο αρχηγός του προσωπικού του Μπάιντεν, Τζεφ Ζίεντς, «θα παρευρεθούν μέσω ασφαλούς βίντεο», ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

Exit mobile version