Δέκα νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 2.440 ευρώ τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Δυνατή άφιξη για την ΚΟΝΓΚΑΤΣΙΟΥΛΕΪΤ (GB) στην 6η ιπποδρομία-16η νίκη της καριέρας για τον 9ετη ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB).

Δυνατές μάχες και μεγάλα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 που μοίρασε από 2.440,31 ευρώ σε δέκα νικητές επιφύλασσε η χθεσινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park.

Στην 1η ιπποδρομία ο 3ετης ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ (GB) σημείωσε την 3η του συνεχόμενη νίκη. Ο εκπρόσωπος της ιδιοκτησίας VAM Properties S.A. και προπόνησης Χρήστου Θεοδωράκη τερμάτισε πρώτος με τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή.

Την 4η συνεχόμενη νίκη του και 16η συνολικά της καριέρας του σημείωσε ο 9ετης πλέον ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB). Εκπρόσωπος των Vasiliou Stables έχει προπονητή τον Νίκο Καλογερόπουλο  και στη χθεσινή του νίκη τον οδήγησε ο αναβάτης Γιώργος Μερσινιάς.

Μάχη γένους θηλυκού σημειώθηκε στην 6η ιπποδρομία με 4 από τις 6 συνολικά φοράδες να διανύουν την απόσταση των 1.000 μέτρων σε χρόνο κάτω του ενός λεπτού. Νικήτρια αναδείχθηκε η ΚΟΝΓΚΡΑΤΣΙΟΥΛΕΪΤ (GB) ιδιοκτησίας Malkot Stables και προπόνησης Μιχάλη Ιωαννίδη, η οποία τερμάτισε σε 59 δευτερόλεπτα και 24 εκατοστά. Αναβάτης της ΚΟΝΓΚΑΤΣΙΟΥΛΕΪΤ (GB) ήταν ο Μάριος Χριστοφής ο οποίος σημείωσε δύο νίκες στη χθεσινή συγκέντρωση.

Δείτε βίντεο από την 6η ιπποδρομία 

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ 24/04/2023 [96] ΝΙΚΗΤΗΣ: ΚΟΝΓΚΡΑΤΣΙΟΥΛΕΪΤ (GB)

Εκτός από τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή, δύο νίκες σημείωσε και ο αναβάτης Γιώργος Μερσινιάς. Από μία νίκη πέτυχαν οι Εντιόν Τσέλα και Κώστας Αττίκος. Από πλευράς προπονητών, ξεχώρισε ο Χρήστος Θεοδωράκης με δύο νίκες ενώ από μία πέτυχαν οι Γιάννης Μυκονιάτης, Μιχάλης Ιωαννίδης, Νίκος Καλογερόπουλος και Ιωάννα Καμπίτση.

Exit mobile version