Δεν έχει ακόμα αντιληφθεί η Τσαπανίδου τι συνέβη στις εκλογές (vid)

«Αν βλέπαμε την αποτυχία να έρχεται θα είχαμε αλλάξει» ήταν η απάντηση της Πόπης Τσαπανίδου αναφορικά με το double score των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Φαίνεται πως η Πόπη Τσαπανίδου έχει μια διαφορετική λογική στην προσέγγιση της σκληρής πραγματικότητας, όπως αυτή προέκυψε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα παραδοσιακά στελέχη του από το οδυνηρό αποτέλεσμα της 21ης Ιουνίου.

Μια λογική που περνά την αίσθηση σε όποιον την ακούει να «απολογείται» για λογαριασμό των συντρόφων της, πως δεν έχει ουδείς αντιληφθεί ακόμα το πραγματικό μήνυμα των πολιτών, που μαζικά γύρισαν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και διαφορετικές… τάσεις του.

Προερχόμενη από το δημοσιογραφικό χώρο και αποφασισμένη να μετακινηθεί στον πολιτικό, είναι αλήθεια ότι η Πόπη Τσαπανίδου επιχειρεί να μπει σε «παπούτσια» που δεν της ταιριάζουν. Και σα να μη φτάνει αυτό, καλείται να διαχειριστεί και μια ήττα που έτσι κι αλλιώς φέρει η ίδια το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για τα πεπραγμένα των συντρόφων της.

Αυτό, όμως, δεν την «αθωώνει» στα μάτια των πολιτών, στους οποίους θα πρέπει -αφού θέλουν στην Κουμουνδούρου κατά δήλωσή τους να δουν ξανά… άσπρη μέρα- να μιλά τη γλώσσα της αλήθειας, χωρίς γελάκια και αμηχανία που αν μη τι άλλο αποδεικνύουν περίτρανα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αφήγημα μετεκλογικό, όπως δεν είχε και αφήγημα προεκλογικό, γι’ αυτό και τιμωρήθηκε με… φόρα από τον ελληνικό λαό.

Το «αν βλέπαμε την αποτυχία να έρχεται θα είχαμε αλλάξει», δεν πείθει ούτε παιδιά νηπιαγωγείου…

Exit mobile version