Δημοσκόπηση Παραπολιτικά: Περίπατος για ΝΔ και… Πλεύση Ελευθερίας

Περίπατο της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και της Πλεύσης Ελευθερίας πιστοποιεί η δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα Παραπολιτικά.

Η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύεται στο 20.4% στην πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης που διενήργησε η GPO για την εφημερίδα Παραπολιτικά.

Στο ερώτημα αν είχαμε την επόμενη Κυριακή βουλευτικές εκλογές ποιο κόμμα θα ψηφίζατε, το 41.1% των ερωτηθέντων ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, έναντι του 20.7% που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και του 11.4% που συγκέντρωσε το ΠΑΣΟΚ.

Στο 6.3% μετρήθηκε το ΚΚΕ, ενώ την πολύ μεγάλη έκπληξη κάνει η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που δεν μπαίνει απλά στη Βουλή, αλλά με το 4.3% που συγκεντρώνει, προσπερνάει την Ελληνική Λύση και μπαίνει ως 5ο κόμμα στο κοινοβούλιο.

Η Ελληνική Λύση μετρήθηκε από την GPO στο 3.6%, ενώ στη Βουλή μπαίνει οριακά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση και το κόμμα Νίκη που συγκεντρώνει 3.1%.

Αντίθετα, μένει και πάλι εκτός το ΜέΡΑ25 με μόλις 1.6%, άλλο ψήφισαν 1.5%, λευκό, άκυρο και αποχή 1.1%, ενώ οι αναποφάσιστοι μετρήθηκαν στο 5.3%.

 

 

Exit mobile version