Η διασκέδαση στο Disney Junior δεν σταματά ποτέ!

Η διασκέδαση στο Disney Junior δεν σταματά ποτέ!

Ένα δροσερό ποτ-πουρί των αγαπημένων σειρών των μικρών μας φίλωνέρχεται στο Disney Junior, μαζί με ευχάριστες δραστηριότητες για όλες τις ώρες.

Τον Ιούνιο η καθημερινή διασκέδαση των μικρών μας φίλων συνεχίζεται αμείωτη! Το Disney Junior γιορτάζει το καλοκαίρι που έρχεται, προσφέροντας μοναδικές προτάσεις ψυχαγωγίας ειδικά για τα παιδιά όπως ζωγραφική, χορό, δημιουργική απασχόληση αλλά και ανανεωμένο περιεχόμενο που θα κερδίσει την προσοχή και την αγάπη.

Η αγαπημένη μας «Μπλούϊ» επιστρέφει με καινούργια επεισόδια ενώ μια στοίβα από απίθανες σειρές έρχονται στο ιδιαίτερο δρώμενο προγράμματος, «Καλοκαιρινό Ποτ-Πουρί», που θα προβάλλεται τις καθημερινές από την Δευτέρα 25 Μαΐου έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου, από τις 10:00 μέχρι τις 16:00.

Επειδή όμως το Disney Junior γνωρίζει καλά πως η διασκέδαση των μικρών δεν κρύβεται μόνο μέσα από τα επεισόδια των αγαπημένων τους ηρώων, προσφέρει στους γονείς επιπλέον προτάσεις ψυχαγωγίας. Στο κανάλι της Disney στο YouTube, οι γονείς μπορούν να επιλέξουν ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό βίντεο από την λίστα «Ζήστε πιο υγιεινά με το Disney Junior» και να δείξουν στα παιδιά τους απλούς τρόπους πως να ζούμε πιο υγιεινά παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες του Disney Junior. Επιπλέον, οι γονείς μπορούν να αποθηκεύσουν και να εκτυπώσουν τα αρχεία με δημιουργικές δραστηριότητες από το Disney Junior έτσι ώστε τα παιδιά τους να ζωγραφίσουν τα αγαπημένα τους «Τ.Ο.Τ.Σ», τα «Κουταβοφιλαράκια» αλλά και τους «Πυτζαμοήρωες» ή να βρουν τις διαφορές και να φτάσουν στο τέλος του λαβύριθνου, αφήνοντας την φαντασία τους ελεύθερη μέσα από δημιουργική απασχόληση.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΟΤ-ΠΟΥΡΙ

Η διασκέδαση τον Ιούνιο ξεκινά κάθε μέρα στις 10:00 με ένα σπέσιαλ μεγάλο επεισόδιο, προβάλλοντας τα αγαπημένα των θεατών, όπως «Σοφία η Πριγκίπισσα» και «Η Φρουρά των Λιονταριών». Στις 11:00 θα ακολουθεί ένα επεισόδιο «Μίκυ Μάους Τρελοπεριπέτειες» και στη συνέχεια, έρχονται κι άλλα συνεχόμενα επεισόδια από τις κορυφαίες σειρές «Μπλούι», «Fancy Nancy Clancy» και «Τ.Ο.Τ.Σ.».

Τέλος, από τις 14:00 μέχρι τις 16:30 κι άλλα back2back επεισόδια θα ακολουθούν από αγαπημένες σειρές όπως «Σοφία η Πριγκίπισσα», «Ώρα για Παιχνίδι με τα Κουταβοφιλαράκια», «Ήρωες με Πυτζάμες» και «Η Έλενα του Άβαλορ»,.

Μην χάσετε τις ευκαιρίες για άπλετη διασκέδαση με το «Καλοκαιρινό Ποτ-Πουρί», που θα προβάλλεται τις καθημερινές του Ιουνίου, στο Disney Junior.

«ΜΠΛΟΥΪ»

Η Μπλούι είναι ένα ακούραστο εξάχρονο Μπλε Χίλερ κουτάβι, που λατρεύει τα παιχνίδια και μετατρέπει την καθημερινότητα της οικογένειάς της σε συναρπαστικές περιπέτειες, καλλιεργώντας την φαντασία της, καθώς και την πνευματική, σωματική και συναισθηματική της δύναμη. Στο επεισόδιο με τίτλο «Παιδιά» (Δευτέρα 15 Ιουνίου), μια γρήγορη βόλτα στα μαγαζιά αποδεικνύεται δύσκολη για τον μπαμπά, όταν η Μπίνγκο και η Μπλούι θέλουν να παίξουν το παιχνίδι «Παιδιά». Τώρα η Μπλούι είναι η μαμά, η Μπίνγκο το μωρό της και ο μπαμπάς ένα πολύ άτακτο αγοράκι!ΝΕΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ DISNEY JUNIOR

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΟΤ-ΠΟΥΡΙ: Καθημερινές από Δευτέρα 25 Μαΐου έως Παρασκευή 17 Ιουλίου, από τις 10:00 - 16:00

«ΜΠΛΟΥΪ»: Καθημερινές από Δευτέρα 15 έως Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 17:00

«Ζήστε πιο υγιεινά με το Disney Junior»: youtube.com/disneyjunior

Το Disney Junior είναι διαθέσιμο μέσω Cosmote TV, Vodafone TV, Wind Vision.

Ολες οι ειδήσεις.