Μπορείς να λύσεις αυτό το παζλ; Το 99% απαντά λάθος! (video)

Μπορείς να λύσεις αυτό το παζλ; Το 99% απαντά λάθος! (video)
Youtube

Θα τρελαθείτε με την απάντηση.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το παρακάτω παζλ, το οποίο μοιάζει με μαθηματικό πρόβλημα και μάλιστα για παιδιά του Δημοτικού, αλλά η αλήθεια δεν είναι αυτό που φαίνεται. Δηλαδή, δεν είναι μαθηματικό πρόβλημα και σίγουρα δεν είναι αυτό που... φαίνεται.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην αρχή του βίντεο, στόχος είναι να βρεθεί ο κατάλληλος συνδυασμός των αριθμών που δίνεται για να βγει το αποτέλεσμα 30. Όμως, οι αριθμοί που δίνονται είναι όλοι μονοί, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να προκύψει αποτέλεσμα ζυγού αριθμού.

Η αλήθεια κρύβεται κάπου αλλού και θα την βρείτε μόνο αν είσαι ιδιαίτερα παρατηρητικοί και προσεκτικοί. Να σας εξηγήσουμε... Οι αριθμοί που βλέπετε είναι στην ουσία μπάλες του μπιλιάρδου. Μόνο που το 9 δεν έχει αυτό το χρώμα. Η μπάλα με τον αριθμό 9 έχει κίτρινο χρώμα και αυτό που βλέπουμε σ' αυτό το παζλ έχει πράσινο, κάτι που σημαίνει πως πρόκειται για το 6 μόνο που έχει μπει ανάποδα.

Αν γυρίσετε σωστά τον αριθμό και αντί για 9 έχετε 6, τότε θα δείτε πως δεν υπάρχουν μόνο μονοί αριθμοί και η λύση είναι απλή...

Δείτε στο βίντεο...

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.