Η χριστουγεννιάτικη επιτυχία του Chuck Berry «Run Rudolph Run» απέκτησε βιντεοκλίπ (video)

Και ποιος δεν το έχει ακούσει; 

Εξήντα ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία της, η χριστουγεννιάτικη επιτυχία του Chuck Berry «Run Rudolph Run» αποκτά επίσημο βιντεοκλίπ, προϊόν συνεργασίας της Universal Music Enterprises με το ίδρυμα που διαχειρίζεται την κληρονομιά του σπουδαίου μουσικού.

Εδώ και καιρό η UMe ετοιμάζει παρόμοια κλιπ για γιορτινά τραγούδια, όπως το «Rockin' Around the Christmas Tree» της Brenda Lee ή, το «I Saw Mommy Kissin Santa Claus» των Jackson 5. Φέτος, συνέχισε αυτή την παράδοση με το «Run Rudolph Run», ένα από τα «Greatest Rock & Roll Christmas Songs» σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone. Αλλά και με το «Frosty the Snowman» της Ella Fitzgerald. Και τα δύο βιντεοκλίπ, δημιουργήματα της Fantoons, παρουσιάζουν εκδοχές κινούμενων σχεδίων του Berry και της Fitzgerald να τραγουδούν τα δημοφιλή τραγούδια.

«Τι τιμή να έχει δοθεί στο “ Run Rudolph Run” τέτοια εντυπωσιακή οπτικοποίηση ως πρώτο βιντεοκλίπ του!» είπε, σε ανακοίνωση, ο γιος του Chuck Berry, ο Charles Berry Jr. «Το πάντρεμα κινούμενων σχεδίων και μουσικής δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο... Ο μπαμπάς μου αφηγείτο πάντα ιστορίες στα τραγούδια του και οι ποιητικές του δεξιότητες παρουσιάζονται εδώ πλήρως. Οι στίχοι λένε μια χριστουγεννιάτικη ιστορία που μικροί και μεγάλοι δεν μπορούν παρά να τη χαρούν».

Συνεχής ενημέρωση - Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πού θα σημειωθούν καταιγίδες τις επόμενες ώρες! Ενημέρωση Αρνιακού...

Βίντεο-σοκ: Παιδιά έπεσαν από τις κυλιόμενες ενώ η μητέρα τους ψώνιζε

Μπορείτε να βρείτε δύο γάτες; Το 97% απαντούν λάθος! (photos)