Βάζεις τα πόδια στο ταμπλό του αυτοκινήτου; Σταμάτησέ το αμέσως! (σκληρές εικόνες)

Βάζεις τα πόδια στο ταμπλό του αυτοκινήτου; Σταμάτησέ το αμέσως! (σκληρές εικόνες)

Δώσε προσοχή!

Οι εικόνες που θα δείτε είναι σκληρές, αλλά μπορούν να γίνουν ένα μεγάλο μάθημα για όσους βάζουν τα πόδια τους στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Σίγουρα θα έχεις δει κάποιον/α συνοδηγό να έχει τα πόδια στο ταμπλό ή ακόμη και στο παράθυρο. Το ίδιο έκανε και η Grainne Kealy τη στιγμή που ο σύντροφός της οδηγούσε το τζιπ του. Για κακή τους τύχη όμως ενεπλάκη σε τροχαίο και το άνοιγμα του αερόσακου , έφεραν τα γόνατά της δυνατά στο κεφάλι της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Έχασε δύο δόντια, υπήρξε σοβαρό πρόβλημα με τον εγκέφαλό της και για δύο χρόνια της αφαιρέθηκε ένα μεγάλο κομμάτι από το μέτωπό της, το οποίο στη συνέχεια αντικαταστάθηκε με κεραμικό.

«Σπαράζει η καρδιά μου που ελάχιστος κόσμος αναγνωρίζει τον κίνδυνο του να βάζεις εκεί τα πόδια σου. Η αποθεραπεία μου αποδείχθηκε πολύ δύσκολη, καθώς λόγω των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν από το 2007, ακόμα παλεύω. Ήταν μακρύς ο δρόμος. Δεν θυμάμαι τίποτα από το ατύχημα, τους τρεις μήνες που προηγήθηκαν, αλλά και τον έναν που ακολούθησε.

Η πρώτη μου ανάμνηση είναι να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μην αναγνωρίζω το πρόσωπο που έβλεπα. Ακόμα και σήμερα χάνω λέξεις πάνω σε μία συζήτηση. Μπορεί να μου συμβεί ακόμα και 20 φορές την ημέρα. Με πιάνει πονοκέφαλος όταν μιλάνε πολλοί άνθρωποι τριγύρω μου, ενώ δεν μπορώ να κουβεντιάσω όταν υπάρχει δυνατή μουσική», είπε χαρακτηριστικά.