Αυτοί είναι οι 15 πιο επικίνδυνοι και απίστευτοι δρόμοι στον κόσμο (video)

Αυτοί είναι οι 15 πιο επικίνδυνοι και απίστευτοι δρόμοι στον κόσμο (video)
Youtube

Σ’ αυτά τα σημεία θα πρέπει να προσέχετε.

Η αλήθεια είναι πως το οδικό σύστημα στην Ελλάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Με εξαίρεση κάποια σημεία στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και μέρη των εθνικών οδικών δικτύων, υπάρχουν σημεία που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, κυρίως λόγω της παλαιότητας του δρόμου, αλλά και της ιδιομορφίας του εδάφους.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν είναι μόνο… ελληνικό, καθώς σ’ όλον τον κόσμο υπάρχουν δρόμοι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για κάποιους να τους διασχίσουν. Όπως για παράδειγμα η γέφυρα Saltstraumen στην Νορβηγία, με τα θαλάσσια κύματα να… δέρνουν συχνά το οδόστρωμα.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Παράλληλα, υπάρχουν δρόμοι που συγκεντρώνουν μεγάλη ροή και αποτελούν… αξιοθέατο της περιοχής, με αποτέλεσμα πολλοί να βάζουν στην… λίστα τους ένα πέρασμα. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους δρόμους που βρίσκονται σε παραλιακές περιοχές, με την θέα που προσφέρουν να είναι μαγική, ενώ άλλοι είναι… βγαλμένη από προηγούμενες εποχές.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την λίστα με τους 15 πιο επικίνδυνους και απίστευτους δρόμους που θα πρέπει κάποιος να περάσει, έστω και μία φορά στην ζωή του.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλημμύρες Εύβοια: Η στιγμή που κεραυνός χτυπά δέντρο στη Χαλκίδα (video)

«Μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει»! Συγκλονιστικά βίντεο απ' τη Θεομηνία στο Μπούρτζι

Απίστευτο! Kάνει... βουτιά στα ορμητικά νερά της βροχής (video)