Το πιο ακριβό τρακάρισμα! Συγκρούστηκαν μια Porsche με μια Bugatti (video)

Το πιο ακριβό τρακάρισμα! Συγκρούστηκαν μια Porsche με μια Bugatti (video)
Facebook / Rainier Johnson Supercars

Αυτοκινητιστικό ατύχημα πολλών εκατομμυρίων έγινε στην Ελβετία!

Ένα ασυνήθιστο και σίγουρα πανάκριβο τρακάρισμα έγινε σε ένα ορεινό πέρασμα της Ελβετίας. Συγκεκριμένα, συγκρούστηκαν μία Porsche 911 Cabriolet με μία Bugatti Chiron.

To ατύχημα έγινε στο περίφημο Gotthard Pass και εμπλέκεται και μία Mercedes C-Class η οποία βρισκόταν πίσω από ένα αργά κινούμενο τροχόσπιτο, ανεβάζοντας τον… λογαριασμό.

Η Bugatti προσπάθησε να κάνει προσπέραση και των τριών οχημάτων μονομιάς. Όμως ο οδηγός της Porsche ξεκίνησε και αυτός την προσπέραση, με αποτέλεσμα η Bugatti να πέσει με ορμή πάνω της και να τη ρίξει στη συνέχεια πάνω στη Mercedes.

Αμέσως τα ακριβά αυτοκίνητα άρχισαν να χτυπούν στους βράχους και τα προστατευτικά κολονάκια, με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετά μεγάλες ζημιές σε όλα.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Η Porsche έπαθε τη μεγαλύτερη ζημιά, καθώς διαλύθηκε το εμπρός της μέρος έχοντας χτυπήσει στις τσιμεντένιες μπαριέρες. Η Bugatti έχει λιγότερες ζημιές και μόνο στο μπροστινό της μέρος, αν και η επισκευή της θα κοστίσει σαφώς πιο ακριβά.

Ο οδηγός της Mercedes τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όσο για τον.. λογαριασμό αυτού του πανάκριβου ατυχήματος, υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ!

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα ζεστάνετε ξανά τις τηγανιτές πατάτες (photos)

Πήγε σε πάρτι, έγινε ντίρλα και δεν μπορούσε να ντυθεί (video)

Πήγε να δει ταινία με το… τζετ σκι (video)