Πήγε να κάνει πρόταση γάμου σε σκάφος αλλά ακολούθησε επική γκάφα (photos+video)

Πήγε να κάνει πρόταση γάμου σε σκάφος αλλά ακολούθησε επική γκάφα (photos+video)
Instagram

Τρομερή γκάφα εν πλω!

Viral έχει γίνει το βίντεο από την πρόταση γάμου που θέλησε να κάνει ένας νεαρός άνδρας στην σύντροφό του, την στιγμή που ήταν με φίλους σε… κινούμενο σκάφος. Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα, όλα δείχνουν να καταλήγουν σε επική γκάφα, λόγω κακού… χειρισμού στην… παράδοση του κουτιού με το δαχτυλίδι.

Συγκεκριμένα, ο Μάιλς είχε βγει στα ανοικτά με την σύντροφό του, Άντζι Ζαλέτσοφ και φίλους του ζευγαριού στην Σαρασότα της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Στο βίντεο, ο Μάιλς και η Άντζι βρίσκονται στην άκρη του σκάφους και ο άνδρας γονατίζει, προκειμένου να κάνει την πρόταση γάμου.

Τότε, ζητάει από έναν φίλο να του πετάξει το κουτάκι με το δαχτυλίδι, προκειμένου να το ανοίξει και να δείξει το κόσμημα στην κοπέλα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, καθώς ο φίλος πέταξε πιο ψηλά απ’ ότι θα έπρεπε το κουτί, με αποτέλεσμα να πέσει στην θάλασσα. Τότε, ένας άλλος πέφτει στην θάλασσα για να το πιάσει, αλλά ανακαλύπτει πως το δαχτυλίδι έχει εξαφανιστεί.

Όμως, λίγο αργότερα αποδείχθηκε πως όλο αυτό ήταν μέρος της πλάκας που είχαν στήσει ο υποψήφιος γαμπρός και οι φίλοι του, καθώς στην συνέχεια, ο Μάιλς έβγαλε από την τσέπη του ένα νέο κουτί, το οποίο είχε κανονικά μέσα δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση στην κοπέλα του.

Δείτε στην gallery και το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτές τις επιφάνειες δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε με χαρτί κουζίνας (photos)

Η οπτική ψευδαίσθηση που θα σας τρελάνει! Κινούνται τα φίδια; (photo)

Έτσι θα είναι οι νέες καμπίνες στα αεροπλάνα λόγω κορονοϊού (video)