Αυτό είναι το κατάλληλο ύψος κι η ιδανική απόσταση για την τηλεόραση (pics)

Αυτό είναι το κατάλληλο ύψος κι η ιδανική απόσταση για την τηλεόραση (pics)
Pixabay

Εσύ ξέρεις που πρέπει να τοποθετείς την τηλεόρασή σου;

Η αλήθεια είναι πως η τηλεόραση έχει γίνει ένα από τα πιο απαραίτητα… πράγματα που υπάρχουν μέσα σ’ ένα σπίτι. Μάλιστα, πολλά νοικοκυριά διαθέτουν παραπάνω από μία συσκευή, ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν το κατάλληλο ύψος που θα πρέπει να τοποθετηθεί, αλλά και την σωστή απόσταση που θα πρέπει να έχουμε από την τηλεόραση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως έστω και μία φορά έχετε μπει σε διαδικασία για να αναζητήσετε την κατάλληλη τηλεόραση για να βάλετε στο σπίτι σας, είτε στο καθιστικό, όπου συνήθως υπάρχει η «βασική» τηλεόραση μιας οικογένειας, είτε σ’ άλλο δωμάτιο. Τόσο στην κουζίνα, όσο και σε κάποιο υπνοδωμάτιο.

Μάλιστα, το… κεφάλαιο της καλύτερης επιλογής δεν εστιάζεται μόνο στον χώρο που θα μπει η συσκευή, αλλά και το μέγεθος που θέλετε να έχει, προκειμένου να απολαμβάνετε όσο το δυνατόν περισσότερο το θέαμα που προσφέρει το… χαζοκούτι, όπως το έλεγαν οι πιο παλιοί.

Βέβαια, η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει μετατρέψει αυτό το… χαζοκούτι σε έξυπνες τηλεοράσεις, οι οποίες προσφέρουν πολλές δυνατότητες στους ιδιοκτήτες τους, προκειμένου να… γεμίσουν την μέρα τους και να απολαύσουν πράγματα που θέλουν να παρακολουθήσουν.

Έτσι, τα ερωτήματα για το ύψος που πρέπει να τοποθετηθεί η τηλεόραση, τον χώρο που θα… πιάσει αλλά και η απόσταση που θα πρέπει να έχουμε, γίνονται… βασικά, όταν θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή.

Δείτε παρακάτω στην gallery τις απαντήσεις σε μερικά καίρια ερωτήματα…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Με το… καλησπέρα αποκαλυπτικά πλάνα – Χαμός στα social media (pics)

Εσείς πώς βάζετε τα μαχαιροπίρουνα στο πλυντήριο; - Ο σωστός τρόπος (photos)

Ήπιε τον καφέ και «πάγωσε» μ’ αυτό που βρήκε μέσα - Αηδίασε (video)