Αυτός αποκτά τον πλήρη έλεγχο των «Έχεις Ταλέντο» και «The X Factor» (photos)

Αυτός αποκτά τον πλήρη έλεγχο των «Έχεις Ταλέντο» και «The X Factor» (photos)

Εξαγοράζει το μερίδιο.

Ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της παραγωγής των «Got Talent» και «The X Factor», αφού συμφώνησε να εξαγοράσει το μερίδιο της Sony Music Entertainment που διαθέτει η εταιρεία στην κοινοπραξία Syco.

Ο Κάουελ εξαγοράζει προσωπικά το μερίδιο και τα δικαιώματα για τις τηλεοπτικές παραγωγές που δημιούργησε θα μεταβιβαστούν σε μια νέα εταιρεία, την Syco Entertainment, η οποία θα του ανήκει.

Η Sony Music θα διατηρήσει ωστόσο, μεταξύ άλλων, δικαιώματα στον κατάλογο των καλλιτεχνών που «τρέχουν» αυτή την περίοδο αλλά και αυτών των προηγούμενων χρόνων.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Το 2005, η Sony Music Entertainment αγόρασε το μερίδιο του Κάουελ στη Syco Music και στη Syco Television. Το 2009, η Κάουελ ξεκίνησε την κοινοπραξία με τη Sony Music Entertainment, σύμφωνα με την οποία κατείχε τα δικαιώματα σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές όπως το «Got Talent» και το «X Factor».

Η συνεργασία της Sony με τον Κάουελ, διήρκεσε περισσότερο από μια δεκαετία και επέκτεινε την παραγωγή του «Got Talent» σε 76 χώρες σε όλο τον κόσμο, στην χώρα μας ήρθε ως «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ενώ το «The X Factor» έφτασε να προβάλλεται σε 130 χώρες.

Δείτε στην gallery...

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έβαλε τη φίλη του να ξοδέψει 50.000 ευρώ για να γίνει… Καρντάσιαν (photos)

Καιρός: Θερμό το τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου! Καρέ - καρέ η εξέλιξη (photos)

Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα