Καταγγελία ΣΟΚ για το θάνατο Παντελίδη: «Ηταν στημένο να τον φάνε...» (Video)

Καταγγελία ΣΟΚ για το θάνατο Παντελίδη: «Ηταν στημένο να τον φάνε...» (Video)

Καταγγελία που σοκάρει από την πρώην σύντροφο του Παντελή Παντελίδη, Αναστασία Βοσκανίδου, η οποία ευθέως έκανε αναφορά σε «φάγωμα» του τραγουδιστή, σχολιάζοντας τις συνθήκες που τον οδήγησαν στο θάνατο.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Spirto, η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη ξεκαθαρίζει ότι δεν πιστεύει πως ήταν ο τραγουδιστής αυτός που οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, ενώ μιλά με πολύ σκληρές εκφράσεις για την Φρόσω Κυριάκου.

Ολα αυτά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τη στιγμή που πληθαίνουν ακόμα τα ερωτηματικά για τις πραγματικές συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, αφού απαντήσεις ακόμα δεν έχουν δοθεί, τέτοιες τουλάχιστον που να μοιάζουν και να είναι πειστικές.

Ο θόρυβος δεν έχει κοπάσει, οι έρευνες της τροχαίας παραμένουν σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του επόμενου δεκαημέρου. Τελικά, οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης το τζιπ ή όχι;

Αυτό είναι πια το βασικό ερώτημα που καλούνται με στοιχειοθετημένες αποδείξεις να διαλευκάνουν οι αρχές...

Αναδημοσιεύουμε αποσπάσματα από το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Παντελή Παντελίδη από την ιστοσελίδα youweekly.gr.

«Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί ακόμη που υποστηρίζουν πως εκείνο το βράδυ, ο Παντελής Παντελίδης ήταν πολύ μεθυσμένος για να οδηγήσει (σ.σ. στο αίμα του βρέθηκε ποσοστό αλκοόλ 2,72 γρ. ανά λίτρο αίματος). Μια απ' αυτούς και η Αναστασία Βοσκανίδου, πρώην σύντροφος του 32χρονου τραγουδιστή.

«Δεν πιστεύω ότι οδηγούσε ο Παντελής. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάσταση που ήταν. Τον έφαγαν τον Παντελή. Έψαχναν αφορμές για να τον χτυπάνε. Ειδικά μετά την ιστορία με τα «κατεχόμενα» (σ.σ. τραγούδι που απέσυρε ο τραγουδιστής λίγο πριν το τροχαίο). Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν και στημένο να τον φάνε. Ξέρεις τι είναι η ζήλεια;» λέει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Spirto.
Το 23χρονο μοντέλο και ο Παντελίδης είχαν σχέση μόλις ένα μήνα και χώρισαν όταν δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους. Όπως λέει «τότε ο Παντελής είχε τσαντιστεί. Μαλώσαμε γιατί νόμιζε πως το διέρρευσα εγώ και δεν μιλούσαμε για δυο μήνες. Ήταν τόσο καλό και απλό παιδί, που δεν κρατούσε κακία. Ο περίγυρός του δεν τον άφηνε να δημοσιοποιεί τις σχέσεις του. Ήταν μικρός, ήταν στην αρχή της καριέρας του».

Εντύπωση προκαλούν τα όσα λέει για τη Φρόσω Κυριάκου, τη μια από τις δυο κοπέλες που ήταν μαζί με τον Παντελίδη το μοιραίο πρωί. «Όλη η Γλυφάδα την ξέρει τη Φρόσω. Δεν είναι και κανένα αγγελούδι. Από την πρώτη εβδομάδα του δυστυχήματοςκυκλοφορούσε κανονικά, έπινε τους καφέδες της και τα ποτάκια της. Δεν κρυβόταν. Δεν σέβεται τίποτα. Ούτε μαύρα δεν φοράει. Κυκλοφορεί με το νέο της αμόρε».

Διαβάστε αναλυτικά εδώ.