Η επίθεση της Τάμτα στη Νωαίνα! (video)

Η επίθεση της Τάμτα στη Νωαίνα! (video)

Η κριτής επιτέθηκε στην Νωαίνα για το χρόνο που "εκμεταλλεύτηκε".

Η Νωαίνα και η Χριστιάννα Μπούνια τραγούδησαν για να μείνουν στο παιχνίδι, υπήρχε όμως δισαναλογία στο χρόνο που τραγούδησαν. Η Τάμτα βλέποντας αυτό έκανε την παρατήρηση θέλοντας να υποστηρίξει το αηδονάκι της, την Χριστιάννα.

«Η Νωαίνα μου άρεσε πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή και στη συνέχεια, αν και υπήρξαν στιγμές και live που της έχω κάνει όχι και τόσο καλή κριτική. Παρ' όλα αυτά ξέρει ότι μου αρέσει πάρα πολύ για το όραμα της, για το τι θέλει να κάνει καλλιτεχνικά, δοκιμάζεται, γράφει όπως φάνηκε και πολύ όμορφα. Θα σου το πω γιατί είναι καλό να ξέρετε και τα όρια σας όλοι... ήταν λίγο άδικο αυτό που έκανες τώρα.

Ήταν άδικο όχι επειδή είπες το τραγούδι σου. Πολύ καλά έκανες και είπες το τραγούδι σου και χαίρομαι πάρα πολύ που ακούστηκε αυτό το ωραίο τραγούδι σου, αλλά πήρες πολύ χρόνο και τραγούδησες. Δεν θα σχολιάσω κάτι παραπάνω. Όποιος είναι να καταλάβει θα καταλάβει. Καταλαβαίνω ίσως να μην ήθελες να κόψεις το κομμάτι σου στα μισά, αλλά εδώ υπάρχει ένας χρόνος που δίνεται στον κάθε διαγωνιζόμενο να δείξει αυτό που έχει να δείξει. Εννοείται για πάρα πολλούς λόγους θα στηρίξω το κορίτσι μου, το αηδονάκι μου που επίσης θεωρώ ότι έχει να δώσει πάρα πολλά και διαφορετικά» είπε η Πέγκυ στην νεαρή τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο...