Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της μουρμούρας! (pic)

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της μουρμούρας! (pic)

Δεν το περιμένατε με τίποτα αυτό το δίδυμο.

Το νέο ζευγάρι της Μουρμούρας ξάφνιασε όλους τους τηλεθεατές αλλά και τους μη με την επιλογή του. Το νέο δίδυμο είναι η Νάντια Κοντογεώργη – Γιώργος Χρυσοστόμου οι οποίοι θα παίξουν το ρόλο του νέου ζευγαριού και θα τραβήξουν τα βλέμματα. Σε συνέντευξη τους στον Τηλεθεατή είπαν

Νάντια Κοντογεώργη

Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της ηρωίδας; «Είναι ένα κορίτσι που αγάπησα από την πρώτη σκηνή των σεναρίων. Είναι γλυκιά και τρυφερή, ήρεμη δύναμη και αγαπάει πολύ το σύντροφο της και τον καρπό του έρωτα τους.»

Με αυτό το ζευγάρι θα ταυτιστούν πολλά ζευγάρια; «Νομίζω πως ναι. Είναι μια περίοδος ζωής – η έναρξη της οικογένειας – που τη βλέπω στο περιβάλλον μου, γιατί φτάσαμε πια σ' αυτή την ηλικιακή φάση και αναγνωρίζω προβληματισμούς και καταστάσεις που βιώνουν οι φίλοι μου».

Τι συναισθήματα κρατάτε από την απροσδόκητη διακοπή της σειράς «Κάτω Παρτάλι»; «Ήταν μια λαμπερή στιγμή που δεν ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Γι' αυτό ίσως και να μείνουμε ερωτευμένοι μαζί της!

Γιώργος Χρυσοστόμου

Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ του ήρωα; «Είναι ένα λαϊκό παλικάρι, γύρω στα 35, σε μια ελαφριά δύση της ζωής του. Είναι αυτή η διχάλα που ο άντρας λέει ή θα πάρω το δρόμο το σωστό ή θα πάω στην καταστροφή. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μείνει σε αυτή τη φάση.»

Το ζευγάρι στη σειρά είναι αναγνωρίσιμο; «Θα είναι. Αυτή η φάση είναι γνώριμη για τα ζευγάρια που είναι τρία – τέσσερα χρόνια μαζί και πρέπει να αλλάξουν πίστα. Δεν είναι στα ντουζένια τους και βρίσκονται σε καμπή.»

Η περίοδος των κρίσιμων αποφάσεων; «Πώς θα συνεχίζεις. Και απαιτείται προσωπική δουλειά και από τους δύο. Ο καθένας με τον εαυτό του. Για να μπορούν να συμπλεύσουν παράλληλα και να μη συγκρούονται.

Το παληκάρι τι επαγγέλλεται; «Είναι γυμναστής, θα λέγαμε αποτυχημένος»

Έχετε μπει σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής; «Εδώ και πολύ καιρό».