Ο Vin Diesel έκανε ερωτική εξομολόγηση σε Βραζιλιάνα δημοσιογράφο και εκείνη δείτε τι έκανε! (vid)

Ο Vin Diesel έκανε ερωτική εξομολόγηση σε Βραζιλιάνα δημοσιογράφο και εκείνη δείτε τι έκανε! (vid)

Ο Βιν Ντίζελ έκανε ερωτική εξομολόγηση στη δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη και εκείνη αντέδρασε κάπως... παράξενα.

Την ώρα που η ίδια του έπαιρνε συνέντευξη εκείνος της είπε:

«Σε αγαπώ», της είπε. «Την αγαπώ, θεέ μου, είναι τόσο αναθεματισμένα σέξι! Δεν μπορώ να κάνω αυτή τη συνέντευξη, μα κοιτάξτε την!».

Μόνο που ο Diesel δεν σταμάτησε, δυστυχώς, εκεί. Αμέσως μετά άρχισε να μπουσουλά κατά μήκος του δωματίου για να πλησιάσει τη δημοσιογράφο, κάνοντάς μας να κλείνουμε τα μάτια μας από αμηχανία και, ας είμαστε ειλικρινείς, μια κάποια αηδία.

Και συνέχισε, όρθιος πια και φωνάζοντας προς το συνεργείο που παρακολουθούσε την αδιανόητη σκηνή: «Είμαι ο μόνος που το βλέπει αυτό; Κοιτάξτε την! Είναι τόσο αναθεματισμένα όμορφη, δεν μπορείς ούτε να κάνεις συνέντευξη μαζί της... Ω Θεέ μου, θα με σώσει κάποιος; Πότε γίναμε "όμορφος κόσμος" εδώ μέσα; Πότε όλο αυτό μετατράπηκε στο πιο όμορφο κορίτσι της Βραζιλίας; Πότε αυτό μετατράπηκε σε "σε αγαπώ";».

«Μίλα μου μωρό μου. Πες μου την ιστορία σου, πάμε να φύγουμε από εδώ. Πάμε να φάμε μεσημεριανό. Θεέ μου την αγαπώ. Δείτε πόσο όμορφη είναι!», συνέχισε, ασταμάτητος.

Νιώθει κανείς άλλος την ανάγκη να βγει έξω να τον χτυπήσει καθαρός αέρας;

Μπορείτε να δείτε τα σχετικά αποσπάσματα στο 4'48" και στο 11'35" του παραπάνω βίντεο.