Αποκάλυψη: Για πόσα χρόνια αντέχετε το Survivor;

Αποκάλυψη: Για πόσα χρόνια αντέχετε το Survivor;

Το Survivor σπάει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στην επανεμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση μέσω του ΣΚΑΪ και όλα πια δείχνουν πως μετά τη φετινή, ίσως και αναπάντεχη, τεράστια επιτυχία, το ριάλιτι ήρθε για να μείνει. Και θα... μείνει για αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη γίνονται από την πλευρά του ΣΚΑΪ όλες οι απαραίτητες ενέργειες με τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, ώστε το συμβόλαιο των δύο πλευρών να επεκταθεί για αρκετά ακόμα χρόνια και έτσι να βλέπουμε ένα Survivor σε κάθε τηλεοπτική σεζόν.

Ηρθε, λοιπόν για να μείνει το παιχνίδι που έχει σπάσει όλα τα... μηχανάκια της μέτρησης τηλεθέασης, με τον ΣΚΑΪ να χτυπά -κυριολεκτικά- φλέβα χρυσού και να υπερκαλύπτει, μέχρι και τον τελικό, το υψηλότατο τίμημα των σχεδόν 10 εκατομμυρίων ευρώ που δαπάνησε για να αγοράσει τα δικαιώματα του Survivor. Σύμφωνα, άλλωστε, με τα δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων, για κάθε δευτερόλεπτο διαφήμισης μέσα στην ώρα που παίζεται το Survivor, κάθε διαφημιζόμενος πληρώνει πια περί τα 120 ευρώ το δευτερόλεπτο, όταν αρχικά η τιμή ήταν στα 90 ευρώ και εκτιμάται ότι στη ζώνη του τελικού, το καλοκαίρι το ποσό θα εκτοξευτεί στα 200 και άνω ευρώ το δευτερόλεπτο.