Χαμός στο Survivor για τον τραυματισμό του Σπαλιάρα, άνω κάτω οι Διάσημοι (videos)

Χαμός στο Survivor για τον τραυματισμό του Σπαλιάρα, άνω κάτω οι Διάσημοι (videos)

Ανω κάτω Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor, μετά τη νίκη των Μαχητών, αφού ο Ντάνος και οι συμπαίκτες του δεν δέχτηκαν πως υπήρξε τραυματισμός του Σπαλιάρα, ο οποίος αποσύρθηκε από το διαγωνισμό για το έπαθλο, ενώ τα άκουσε και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Οι Διάσημοι χαρακτήρισαν ευθέως ψεύτη και υποκριτή τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος πανηγύρισε έντονα τη νίκη της ομάδας του, κάτι που εξόργισε και τον Ντάνο, ο οποίος έκανε την αρχή, ενώ ο Κοκκινάκης πήρε τη σκυτάλη και σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμά του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Η διαμάχη συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, ενώ ο Αναγνωστόπουλος κάποια στιγμή μίλησε ακόμα και για στρατηγική, γεγονός που εξόργισε ακόμα περισσότερο τους Διάσημους.

Ο Ντάνος από την πλευρά του ήταν αυτός που τα έβαλε και με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, για μια φράση του Κύπριου, τον οποίο ο Μπο άκουσε -λέει ο Ντάνος- να λέει μετά τη νίκη τους, «πάμε στη θάλασσα να κλάψουμε», πλην όμως ο Μάριος ισχυρίζεται πως αυτό είναι κάτι που λένε συχνά στην Κύπρο και αφορούσε την ομάδα του και μόνο και δεν είχε ίχνος υποτίμησης για τον αντίπαλο.

Ο Σπαλιάρας, πάντως, ξεκαθάρισε πως δεν προσποιήθηκε τον τραυματία και πως πονούσε πραγματικά, κρίνοντας ότι δεν έπρεπε να συνεχίσει να αγωνίζεται για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του.