Πώς η παραγωγή του Survivor πήρε... εκδίκηση για τις διαρροές (video)

Πώς η παραγωγή του Survivor πήρε... εκδίκηση για τις διαρροές (video)

Τη δικιά της... εκδίκηση πήρε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η παραγωγή του Survivor, οδηγώντας σε μια μεγάλη ήττα όλα τα Μ.Μ.Ε. στην Ελλάδα, τα οποία δημοσίευσαν πως η Ελλάδα επρόκειτο να είναι η νικήτρια στη δεύτερη μάχη με τους Τούρκους.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές γινόταν λόγος για τη νέα διαρροή του αποτελέσματος της ελληνοτουρκικής αναμέτρησης, που ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Η Ελλάδα δεν κέρδισε με 10-8, ηττήθηκε με 10-9 και αυτή που πήρε μια περήφανη νίκη έναντι των Μέσων που μέχρι και χθες τα πήγαιναν... περίφημα στην αποκάλυψη των γεγονότων από τον Αγιο Δομίνικο, ήταν η παραγωγή του παιχνιδιού.

Τώρα, δύο τινά μπορεί να έχουν συμβεί. Είτε, η συγκεκριμένη διαρροή δόθηκε σαν... τυράκι προς πλευρά που η παραγωγή εκτιμουσε ότι μπορεί να ευθύνεται για τις προηγούμενες διαρροές, άρα και ολοκλήρωσε με αυτό τον τρόπο τη διαδικασία εντοπισμού των υπευθύνων, είτε απλά πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός, πράγμα που μοιάζει αρκετά απίθανο.

Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε και να αναγνωρίσουμε στην παραγωγή πως αυτή τη φορά κατόρθωσε να προστατεύσει σωστά το προϊόν της, αλλά και να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους εσάς, διότι και το Dokari αναμετέδωσε τις πληροφορίες των καναλιών, πάντα με επιφύλαξη, όπως και όλες τις προηγούμενες φορές.