Το «Ε» κάνει κάνει δικό του Survivor που θα λέγεται Survival

Το «Ε» κάνει κάνει δικό του Survivor που θα λέγεται Survival

Το... μονοπάτι του ΣΚΑΪ ακολουθεί και το «Ε», με όλες τις πληροφορίες να δείχνουν ότι το κανάλι ετοιμάζει παιχνίδι επιβίωσης με τον ευφάνταστο τίτλο «Survival»

Το δικό του Survivor φαίνεται πως ετοιμάζει το κανάλι Έψιλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε ο ΣΚΑΪ με την προβολή του ριάλιτι επιβίωσης Survivor έκαναν τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον να σκέφτονται να δημιουργήσουν το δικό τους project για το οποίο μάλιστα εντείνουν τις προσπάθειες προετοιμασίας καθώς θέλουν να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής θέλουν για παρουσιαστή τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Σόμμερ. Το κριτήριο της επιλογής του φαίνεται πως ήταν το γεγονός ότι ο ηθοποιός ασχολείται ιδιαίτερα με τον αθλητισμό και με extreme sports.

Αν και ακόμη δεν έχουν καταλήξει οριστικά στο πως θα ονομάζεται το ριάλιτι επιβίωσης ο επικρατέστερος τίτλος φαίνεται πως είναι το «Survival» αν και αρχικώς στο τραπέζι είχε πέσει και η ονομασία «Το Νησί».

Μάλιστα λέγεται ότι οι υπεύθυνοι προσπαθούν ήδη να επιλέξουν τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν προτείνοντας ακόμη και σε δημοσιογράφους από τον τομέα της ενημέρωσης. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην παραλία «Κουρούτα» στην Πελοπόννησο.

Πηγή: tilestwra.com