Ανακοινώθηκε και ξεκινά: Αυτή είναι η εκπομπή του Χανταμπάκη στον ΣΚΑΪ

Ανακοινώθηκε και ξεκινά: Αυτή είναι η εκπομπή του Χανταμπάκη στον ΣΚΑΪ

Είναι πλέον επίσημο και αυτή την Κυριακή 23 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Στέλιος Χανταμπάκης, ως οικοδεσπότης και παρουσιαστής της δικής του εκπομπής με τίτλο Santo Stelio

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ:

«Aυτό το καλοκαίρι, αφήνουμε οριστικά τις αμμουδιές του Santo Domingo (Άγιος Δομίνικος) και προσγειωνόμαστε στην παραλία του Santo Stelio!

Εκεί, ο Στέλιος Χανταμπάκης στήνει το τροχόσπιτο του κι ετοιμάζεται για την πιο ανατρεπτική εκπομπή του καλοκαιριού. Κάθε Κυριακή στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Αποστολή του είναι να εξερευνήσει το θέμα της εβδομάδας. Θα αναζητήσει απαντήσεις από παιδιά ...θαύματα αλλά και από ανυποψίαστους πελάτες, στους οποίους θα προσφέρει για τη βοήθεια τους, τα ψώνια της ημέρας. Θα ξεσηκώσει στο δρόμο περαστικούς και θα οργώσει πόλεις ανά την Ελλάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις πιο αναπάντεχες επιθυμίες.

Κάθε εβδομάδα, μαζί με τον Στέλιο, τις περιπέτειες του παρακολουθεί και σχολιάζει, από την παραλία του «Santo Stelio», ένας καλεσμένος έκπληξη αλλά και ειδικοί προσκεκλημένοι, που συμβάλουν στην εξερεύνηση της εβδομαδιαίας αποστολής!».