Απόλυτη ανατροπή! Η απόφαση για το Survivor που θα σοκάρει τους παίκτες

Απόλυτη ανατροπή! Η απόφαση για το Survivor που θα σοκάρει τους παίκτες

Ο κύβος ερρίφθη και η μεγάλη ανατροπή είναι πλέον προ των πυλών... 

Νέα δεδομένα για το Survivor, καθώς ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και ο ΣΚΑΪ φαίνεται ότι επιλέγουν να... κονταροχτυπηθούν «σώμα με σώμα» με τη «στρογγυλή θεά».

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στον ΣΚΑΪ έλαβαν από κοινού με την παραγωγή την απόφαση να... τραβήξουν μέχρι και τις 15 Ιουλίου τη διάρκεια του Survivor, προκειμένου να σταθούν... όρθιοι εμπορικά απέναντι στη διεξαγωγή του Μουντιάλ.

Τι σημαίνει αυτό;

Πως η τελική ευθεία του ριάλιτι επιβίωσης θα πέσει πάνω στη διεξαγωγή του Μουντιάλ στη Ρωσία και μάλιστα αυτό που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει είναι το αν θα προχωρήσει ακόμα πιο πέρα ο ΣΚΑΪ, επιλέγοντας να διεξαχθεί ο τελικός του Survivor στις 15 Ιουλίου, ημέρα δηλαδη που θα διεξαχθεί στη Ρωσία ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Αυτή η απόφαση για επέκταση της διάρκειας του Survivor κατά ένα μήνα, λόγω Μουντιάλ, θα έχει βέβαια και αλυσιδωτές συνέπειες ως προς τη διαδικασία διεξαγωγής του παιχνιδιού στον Αγιο Δομίνικο. Είναι βέβαιο, λοιπόν, πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έχει ακόμη ανοίξει όλα τα χαρτιά του. Και το ενδιαφέρον πια θα εστιαστεί στην αντίδραση των παικτών, όταν τους ανακοινωθούν οι νέες αποφάσεις...