Οι γιατροί απαγόρευσαν τις σέλφι στην Kim Kardashian!

Οι γιατροί απαγόρευσαν τις σέλφι στην Kim Kardashian!

Έγινε και αυτό! Δείτε γιατί! 

Ρητή απαγόρευση να βγάζει φωτογραφίες σέλφι εξέδωσε ο γιατρός με αποδέκτη την Kim Kardashian, μετά τον τραυματισμό της στον καρπό. «Το χέρι μου πονάει πολύ, ενώ ξέχασα να φορέσω τον νάρθηκά μου. Ο γιατρός λέει ότι μπορώ να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου μόνο για κλήσεις», είπε η Kim Kardashian, μιλώντας σε εκπομπή ριάλιτι με την αδελφή της Chloe και τη μητέρα τους Kris Jenner.

Η Kim Kardashian, της οποίας η φήμη και η αδιαφιλονίκητη πρωτοκαθεδρία στη σύγχρονη «ποπ κουλτούρα» είναι άμεσα συνδεδεμένες με την ικανότητά της να βγάζει σέλφι (έχει εκδώσει βιβλίο με τις φωτογραφίες της αυτές), έχει εκπονήσει ήδη σχέδιο. Αντί να παραβιάσει, όπως ίσως θα ήθελε, τις εντολές του ιατρού, στράφηκε στην πιστή βοηθό της Paxy για τις φωτογραφικές ανάγκες της.

«Η Paxy θα βγάζει τώρα τις φωτογραφίες μου, για να μπορώ να ξεκουράσω το χτυπημένο χέρι μου. Θα προστατεύω έτσι το χέρι μου και δεν θα χάνω ούτε στιγμή από τη δραστηριότητά μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είπε η Kim Kardashian στην εκπομπή της.
Οσοι αναρωτιούνται «πού μας κατάντησαν, όταν η Kim δεν μπορεί να βγάζει σέλφι» καλά θα κάνουν να μην ανησυχούν. Η αποχή της Kim Kardashian από τις σέλφι θα είναι προσωρινή, καθώς θα διαρκέσει μόλις μία εβδομάδα.

Εκτός από τις ανόητες δραστηριότητες μιας τηλεοπτικής διασημότητας, όμως, η Kim Kardashian έχει επιλέξει και αξιόλογο έργο, για να καταστεί ημιεπίσημη εκπρόσωπος της εκστρατείας υπέρ της μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης στις ΗΠΑ.

Σε συνάντηση που είχε αυτή την εβδομάδα με την Ivanka Trump, η 37χρονη Kim Kardashian πίεσε την Ivanka Trump και το σύζυγό της Jared Kushner για τη μείωση των ποινών που επιβάλλονται σε χρήστες ναρκωτικών που δεν έχουν διαπράξει βίαια αδικήματα. Ο θαυμασμός που τρέφει ο πρόεδρος Τραμπ για την Kim Kardashian επέτρεψε την αποφυλάκιση της Alice Marie Johnson στις αρχές του χρόνου. Η Johnson, που έλαβε προεδρική χάρη, είχε καταδικασθεί σε ισόβια δεσμά για κατοχή και τη χρήση ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ