Πάμελα Άντερσον: «Πορνό βλέπουν οι χειρότεροι εραστές» (photos)

Πάμελα Άντερσον: «Πορνό βλέπουν οι χειρότεροι εραστές» (photos)

Μαθήματα για τον έρωτα θέλησε να προσφέρει η Πάμελα Άντερσον.

Η ξανθιά ηθοποιός αποτέλεσε σύμβολο του σεξ κατά την δεκαετία του '90 παραμένοντας ιδιαίτερα εντυπωσιακή ακόμα και σήμερα, παρά το γεγονός πως έχει ξεπεράσει τα 50! Μάλιστα, η Αμερικανίδα σούπερ σταρ δεν έχει πρόβλημα να προβάλει την θηλυκότητά της, αλλά και να εκφράσει την άποψή της για τον έρωτα.

Πριν από μερικές μέρες αποφάσισε να ξεκινήσει την... διδασκαλία της, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Twitter αποκαλύπτοντας πως οι χειρότεροι εραστές είναι αυτοί που βλέπουν πορνό, αλλά και αυτοί που έχουν... ξοδέψει την ζωή τους παίζοντας video games. Αντίθετα, οι καλύτεροι είναι οι vegans!

«Οι καλοί άνδρες εκεί έξω έχουν χαθεί στο πορνό και τα video games... Το πορνό δεν μοιάζει με τον έρωτα... Οι γενναίοι και ριζοσπάστες άνδρες που διαβάζουν και τηρούν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στον κόσμο, είναι σέξι. Οι vegans είναι οι καλύτεροι εραστές- αποδεδειγμένα», ήταν μερικές από τις ατάκες της.

Μάλιστα, θεωρείται πως η Πάμελα Άντερσον χρησιμοποίησε εκφράσεις από το βιβλίο της «Σφοδρή επιθυμία για αγάπη: Αναζωπύρωση της οικειότητας και του πάθους στη σχέση σας» που κυκλοφόρησε το 2018.