Επικό fail από την Ariana Grande! Έκανε τατουάζ μια… ψησταριά! (photos)

Επικό fail από την Ariana Grande! Έκανε τατουάζ μια… ψησταριά! (photos)

Πήγε να αποτίσει φόρο τιμής στο τραγούδι της και υπέπεσε σε κορυφαία γκάφα!

Είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες σ' όλον τον κόσμο. Η Ariana Grande, περί ης ο λόγος, κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια, το τραγούδι «Seven Rings» και στην προσπάθειά της να αποτίσει φόρο τιμής, έκανε ένα ιαπωνικό τατουάζ στην παλάμη της, με τον τίτλο.

Όμως, αυτή η απόφασή της, την οδήγησε σ' ένα ολέθριο λάθος. Συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα σούπερ σταρ δεν τσέκαρε για δεύτερη φορά την ορθογραφία, ξεχνώντας έναν χαρακτήρα, με αποτέλεσμα, η φράση που υπάρχει στην παλάμη της να μεταφράζεται ως «sichirin», έναν τύπο μικρής ψησταριάς με κάρβουνα.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αμέσως μόλις η Ariana Grande ανέβασε τις φωτογραφίες με το τατουάζ στα προσωπικά της προφίλ στα social media, ακολούθησε ένας μικρός... χαμός με πολλούς fans να την τρολάρουν για το λάθος της. Η νεαρή τραγουδίστρια προσπάθησε να το... μαζέψει, υποστηρίζοντας πως η ίδια φταίει για την γκάφα, αλλά έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν θα το διορθώσει.

«Δεν είμαι σίγουρη ότι θα άντεχα τον πόνο που θα απαιτούσε ένα μεγαλύτερο τατουάζ», υποστήριξε μεταξύ άλλων στην... απολογία της, ενώ θέλησε να παραμείνει αισιόδοξη, καθώς τα τατουάζ στην παλάμη ξεθωριάζουν πολύ γρήγορα.