Γουστάρετε Cillian Murphy ως νέο «James Bond»; (photos)

Γουστάρετε Cillian Murphy ως νέο «James Bond»; (photos)

Φαίνεται να έχει πολλούς υποστηρικτές...

Για να τα πάρουμε από την αρχή όμως, στην επερχόμενη 25η ταινία Bond, ο Daniel Craig θα πρωταγωνιστήσει για τελευταία φορά ως πράκτορας 007.

Από εκεί και πέρα, όλα παίζονται. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, είναι ο Richard Madden (ή αλλιώς ο Robb Stark του GoT), ο Tom Hiddleston (ναι ο Loki), ενώ στις αρχές είχε επικρατήσει μεγάλο σούσουρο και με τον Idris Elba.

Όσο για τον Cillian Murphy, αποτελεί τον νέο υποψήφιο για τον ρόλο. Κι επειδή ξέρουμε ότι οι Άγγλοι όταν πρόκειται για τέτοια θέματα, δεν τα αφήνουν ποτέ να πάνε χαμένα, έπαιξαν το στοιχηματάκι τους κι εδώ.

Στην αρχή, οι πιθανότητες που του έδιναν ήταν 1/7. Μόνο που εξαιτίας των Peaky Blinders, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, με την απόδοση να αλλάζει σε 3/10.

Αν το καλοσκεφτούμε όμως, ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ηθοποιού στη σειρά καθιστά λίγο δύσκολο να γίνει ο επόμενος 007. Ειδικά, από την στιγμή που έχει γνωστοποιηθεί πως οι Peaky Blinders, θα πάνε και για 6η σεζόν.

Ο Alan Alger από την εταιρεία στοιχημάτων Betway, είπε συγκεκριμένα: «Ο Cillian Murphy είναι το τελευταίο όνομα στη λίστα και με τη νέα σεζόν να περιμένει στη γωνία, δε θα μου έκανε εντύπωση αν οι πιθανότητες που του δίνονται μίκραιναν ακόμη περισσότερο».

Τα δύο ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, είναι ο Tom Hiddleston και Richard Madden, με 2/1 έκαστος.

Εφόσον βέβαια, γινόταν το αναπάντεχο και βλέπαμε τον Cillian Murphy να πρωταγωνιστεί στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα, τότε θα ήταν ο δεύτερος Ιρλανδός Bond, μετά τον Pierce Brosnan, στην ιστορία των ταινιών.

Από τη μία θα θέλαμε να τον απολαύσουμε και σε κάτι άλλο, και μάλιστα τόσο μεγάλο, ωστόσο ελπίζουμε να μην έχει επιπτώσεις στα γυρίσματα των Blinders.

Δείτε τη gallery: