Ποιοι θα είναι τελικά οι πρωταγωνιστές του νέου «Καφέ Της Χαράς»; Τεράστια ανατροπή με Σκιαδαρέση και Λουιζίδου! (photo)

Ποιοι θα είναι τελικά οι πρωταγωνιστές του νέου «Καφέ Της Χαράς»; Τεράστια ανατροπή με Σκιαδαρέση και Λουιζίδου! (photo)

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τα γυρίσματα του νέου κύκλου...

Παρόλο που οι επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν δει το «φως της δημοσιότητας», οι υπεύθυνοι της παραγωγής του σίριαλ εργάζονται για να κλείσουν το τελικό κάστινγκ που θα ξεκινήσει σύντομα τα γυρίσματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρένια Λουιζίδου θα παίξει μόνο στα πρώτα πέντε επεισόδια, λόγω των υποχρεώσεών της στο σίριαλ του Alpha «Το σόι σου», το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά και την επόμενη σεζόν.

Το ίδιο ισχύει και για το Γεράσιμο Σκιαδαρέση ο οποίος έχει μεγάλο φόρτο εργασίας με τα γυρίσματα που κάνει στο «Πέτα τη Φριτέζα» και δε θα μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα απαιτητικά γυρίσματα ταυτοχρόνως.

Από τους παλιούς γνώριμους χαρακτήρες, θα δούμε σίγουρα τη Τζόυς Ευείδη (Σταυρούλα) -της οποίας ο ρόλος κρύβει μια τεράστια ανατροπή που θα ξαφνιάσει ευχάριστα τους τηλεθεατές-, τη Σοφία Μουτίδου (δασκάλα), τον Δημήτρη Μαχαίρα (Διονυσάκης) και τους Πάρη Σκαρτσόλια και Έφη Ρασιά (Μανωλάκης και Βάλια), που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν... με το δικό τους ερωτικό ειδύλιο να εξελίσσεται.

Τέλος μια νέα είσοδος αναμένεται, με τη Ζέτα Δούκα να έχει δεχτεί πρόταση από το Χάρη Ρώμα να συμμετέχει!

Το σίριαλ θα προβάλλεται μια με δύο φορές την εβδομάδα.

Δείτε τη gallery: