Επικό! Διάσημος τραγουδιστής έβρισε άγρια τους θεατές στη συναυλία του! «Να πάτε να γαμ…» (photos+video)

Επικό! Διάσημος τραγουδιστής έβρισε άγρια τους θεατές στη συναυλία του! «Να πάτε να γαμ…» (photos+video)

Έγινε έξαλλος με τους θεατές στην πρώτη σειρά.

Ο διάσημος τραγουδιστής δεν δίστασε να σταματήσει τη συναυλία που έδινε σ' ένα από τα μεγαλύτερα στάδια, προκειμένου να εκφράσει με έντονο τρόπο την δυσαρέσκειά του στην... συνήθεια μερικών θαυμαστών.

Ο λόγος γίνεται για τον Ρότζερ Ντάλτρι, τον τραγουδιστή των «The Who», ο οποίος κατά τη διάρκεια της συναυλίας την Δευτέρα (13/5) στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, σταμάτησε το σόου και έβρισε άσχημα τους θεατές στην πρώτη σειρά, καθώς κάπνιζαν μαριχουάνα.

Ο 75χρονος καλλιτέχνης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, μια και ο καπνός επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την φωνή του, με αποτέλεσμα, πριν από κάθε συναυλία να γίνεται έκκληση από το συγκρότημα για λιγότερη... κατανάλωση μαριχουάνας.

Ωστόσο, στην πρόσφατη συναυλία, ο Ρότζερ Ντάλτρι δεν άντεξε και ξέσπασε. «Όλοι εσείς που καπνίζετε χόρτο στην μπροστινή σειρά, να ξέρετε ότι είμαι σοβαρά αλλεργικός. Δεν κάνω πλάκα. Όποιοι είστε εκεί κάτω, μου γ@@σατε τη βραδιά. Είμαι αλλεργικός σε αυτή τη μ@@@κία που σβήνει τελείως τη φωνή μου. Άντε γ@@θείτε λοιπόν», ανέφερε.

Δείτε...