Καφέ της Χαράς: Επίσημο! Τότε κάνει πρεμιέρα (photos+video)

Καφέ της Χαράς: Επίσημο! Τότε κάνει πρεμιέρα (photos+video)

Ανακοινώθηκε επίσημα η πρώτη προβολή του νέου «κύκλου».

Στην τελική... ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», το οποίο θα επιστρέψει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή, μίλησε για την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το σίριαλ. Ποια είναι αυτή; Η Παρασκευή 17 Ιανουαρίου του 2020, λίγες μέρες μετά την συμπλήρωση των 30 ετών από την ημέρα που ο ΑΝΤ1 βγήκε στον... αέρα.

«Το "Καφέ της Χαράς" θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. 25 Δεκεμβρίου κλείνει ο ΑΝΤ1 τα 30 χρόνια, γι' αυτό γίνεται ξανά η σειρά. Αλλά θα γίνουν αρκετά επεισόδια. Όχι βέβαια πάρα πολλά, όπως είθισται πια με τα ξένα format και τις διασκευές», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι οικονομικό το θέμα, βγαίνουν δύο και τρία επεισόδια την εβδομάδα. Εμείς κάνουμε χειροποίητο προϊόν, boutique. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα πια αυτό για μένα.

Με την Άννα Χατζησοφιά τα γράφουμε πολύ προσεκτικά, είναι ωραία. Αφού κάνουμε μια γιορτή στις 25 Δεκεμβρίου και δείξουμε σκηνές από αυτό που πρόκειται να δει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει με το πρώτο επεισόδιο».

Δείτε...