Προκαλεί ο Sin Boy: Ο λόγος που αρνείται να γίνει Έλληνας πολίτης στα χαρτιά

Προκαλεί ο Sin Boy: Ο λόγος που αρνείται να γίνει Έλληνας πολίτης στα χαρτιά

Νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Sin Boy στον στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και το Down Town Κύπρου.

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία του «single Mama», ο αλβανικής καταγωγής τραγουδιστής που κατάφερε να κάνει ρεκόρ προβολών στο YouTube, ανοίγει το κεφάλαιο «Ελλάδα» και προκαλεί ξανά με τις νέες του δηλώσεις.

Τι απαντά στην ερώτηση για ποιο λόγο αρνείται να βγάλει χαρτιά στην Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίζεται από το κράτος σαν Έλληνας πολίτης;

«Γενικότερα, δεν επιδιώκω να γίνω στα χαρτιά Έλληνας για να μην πάω φαντάρος, γιατί είναι κάτι το οποίο θα μου στερήσει και χρήματα και χρόνο, αλλά, κυρίως, θα στερήσει από το κοινό μου -το οποίο μου δίνει τόση ενέργεια και τα ψηλότερα σκορ ακροάσεων- την παρουσία μου.

Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Αλβανία, ο στρατός είναι εθελοντικός – και να μην είναι στα χαρτιά είναι στην πράξη, δεν έχεις 9-12 μήνες σερί στράτευση. Μόνο εδώ 'ξεμείναμε' και πρέπει ο οποιοσδήποτε, στο peak της καριέρας του, να αποκτήσει ψυχολογικά έχοντας την υποχρέωση να υπηρετήσει την πατρίδα, αφήνοντας πίσω τη δουλειά του.

Και αυτό το ψευτοδίλημμα τού αν θα πρέπει να βάλουμε πρώτα μπροστά την πατρίδα ή την προσωπική μας επαγγελματική πορεία, από την οποία μάλιστα κάποιοι μπορεί και να εξαρτώνται, όπως η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου, έχει καταντήσει αστείο σε μια εποχή που ο κόσμος δεν έχει να φάει.

Γιατί μόλις μπει σε μια καλή τροχιά στα οικονομικά του και στη δουλειά του -που δεν είναι και πολύ εύκολο- έρχεται ένας στρατός και, ως αποτέλεσμα, στο αποκεφαλίζει για μήνες ή για χρόνια ή για πάντα».

ΠΗΓΗ