Επίσημο! Διάσημη σειρά επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση (photos)

Επίσημο! Διάσημη σειρά επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση (photos)

Είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία από την δεκαετία του '80.

Αποτέλεσε σειρά... σταθμό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό όπου προβλήθηκε και πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με νέα επεισόδια, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Πρόκειται για την σειρά «Δυναστεία», η οποία πλέον επιστρέφει δυναμικά, με νέα επεισόδια, όπου θα μεταδοθούν από την συχνότητα του Open TV και πρεμιέρα θα γίνει στις 26 Αυγούστου.

Αναλυτικά, στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:

«Mε ένα δυνατό καστ ηθοποιών, όπως η Elizabeth Gillies, η Nicollette Sheridan και ο Grant Show, και τους χαρισματικούς σεναριογράφους-παραγωγούς Stephanie Savage και Josh Schwartz που έχουν υπογράψει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι σειρές Gossip Girl και 90210, η επιστροφή της θρυλικής Δυναστείας έρχεται για να κάνει αίσθηση, έχοντας ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό στις ΗΠΑ.

Στο επίκεντρο της νέας «Δυναστείας» βρίσκονται και πάλι οι δύο ισχυρές οικογένειες των Carrington και των Colby, ορκισμένοι ανταγωνιστές που μάχονται για την οικονομική και κοινωνική υπεροχή.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Fallon Carrington, χαρισματική και φιλόδοξη, είναι αποφασισμένη να γίνει η νέα COO στην πολυεθνική εταιρεία ενέργειας του πατέρα της, Blake. Τα σχέδιά της ανατρέπονται αναπάντεχα, όταν μαζί με τον αδελφό της, Steven, καλούνται να συναντήσουν τον πατέρα τους. Σε αυτή τη συνάντηση εκείνος δεν θα τους ανακοινώσει κάποια επαγγελματική απόφαση, αλλά θα συστήσει στα παιδιά του την νέα γυναίκα στη ζωή του, την Cristal.

Η αρνητική αντίδραση της Fallon απέναντι στην επιλογή του πατέρα της δεν δείχνει να τον επηρεάζει και τελικά λειτουργεί εναντίον της. Όταν ο Blake Carrington αποφασίζει να ευνοήσει τη νέα του σύντροφο αντί την ίδια του την κόρη, δίνοντάς της μια θέση-κλειδί στην εταιρεία, η Fallon για να τον εκδικηθεί αναζητά υποστήριξη από τον Jeff Colby, το μεγαλύτερο ανταγωνιστή του. Εν τω μεταξύ, η ανιψιά της Cristal, Sammy Jo, φτάνει στην πόλη και τα καλά κρυμμένα μυστικά της Cristal από το ομιχλώδες παρελθόν της κινδυνεύουν ξαφνικά να αποκαλυφθούν...

Η μυθική σειρά των 80's επιστρέφει ακόμα πιο συναρπαστική.

Πρωταγωνιστούν: Elizabeth Gillies, Nathalie Kelley, James Mackay, Robert Christopher Riley, Sam Adegoke, Rafael de la Fuente, Alan Dale, Grant Show, Nicollette Sheridan, Ana Brenda Contreras

Δημιουργοί: Sallie Patrick, Josh Schwartz, Stephanie Savage

Δυναστεία: Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή στις 20.00 στο OPEN

Πρεμιέρα Δευτέρα 26 Αυγούστου».