Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «παραμορφώθηκε» για να τρολάρει τις «πλαστικές» influencers του Instagram (photo)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «παραμορφώθηκε» για να τρολάρει τις «πλαστικές» influencers του Instagram (photo)

Θα πάθεις πλάκα! 

Mε αφοπλιστικό τρόπο και χρησιμοποιώντας πολύ χιούμορ απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην πιο συνηθισμένη ερώτηση που της κάνουν.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και νυν κριτής του GNTM έχει στο παρελθόν απασχολήσει τα Μέσα για την αισθητική αλλαγή που φαίνεται να έχει κάνει στη μύτη της από το 2011 που κέρδισε τα καλλιστεία.

Έτσι η όμορφη Ηλιάνα αποφάσισε να παραμορφώσει μία φωτογραφία της χρησιμοποιώντας το photoshop και κάνοντας τη μύτη της πολύ μεγαλύτερη και πλατιά, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα εξηγώντας την κίνησή της:

«Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία. Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες...

ΠΗΓΗ