Ντροπιαστική καταγγελία παίκτριας για το GNTM 2: «Μας ανάγκασαν να…» (video)

Ντροπιαστική καταγγελία παίκτριας για το GNTM 2: «Μας ανάγκασαν να…» (video)

Νέες καταγγελίες για το GNTM

Νέες καταγγελίες για το GNTM έρχονται να προκαλέσουν πονοκέφαλο στο Star.

Πολλές παίκτριες όλων των σεζόν που έχουν προβληθεί σε ΑΝΤ1 και Star έχουν κατά καιρούς προβεί σε αποκαλύψεις και κάθε είδους καταγγελίες για το ριάλιτι. Αυτή τη φορά, σειρά είχε μία φετινή διαγωνιζόμενη να ρίξει τα βέλη της στην παραγωγή του παιχνιδιού.

Ο λόγος για τη Βασιλική Ζαρόκωστα, την οποία είδαμε στα πρώτα επεισόδια της σεζόν, να παλεύει για μια θέση στο παιχνίδι μαζί με την αδερφή της.

Τα κορίτσια τελικά απορρίφθηκαν, με την παίκτρια να μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» κάνοντας τις δικές της αποκαλύψεις.

Τι ειπώθηκε;

«Πήγα για να υποστηρίξω την Κατερίνα, την αδερφή μου. Και στη συνέχεια μου είπαν να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή για να είμαστε και οι δύο μαζί. Εγώ δεν ήθελα, απλά στη συνέχεια με επηρέασε και η Κατερίνα που ήθελε να είμαστε μαζί, στον ίδιο χώρο.Έτσι, εμφανίστηκα κι εγώ μπροστά στους κριτές. Πιστεύω ότι η τηλεόραση θέλει να προβάλλει συγκεκριμένα πράγματα, αυτό που θέλει να ανεβάσει τα νούμερα.

Και συγκεκριμένα πιστεύω ότι εμείς, έτσι όπως γυρίστηκε κι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, το μόνο που κάνανε ήταν απλά να ανεβάσουν τα νούμερά τους, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Δεν θα το ξαναέκανα.

Όπως είπα και δημόσια στους κριτές, εγώ δεν ζητώ ούτε τη δημοσιότητα, ούτε τα φώτα. Πιστεύω πως ο διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός. Γιατί γενικά φώναζαν με τα μικρά τους ονόματα κάποια κορίτσια, ήταν λίγο το χρονικό διάστημα που μπορείς να μάθεις από τα 2000 άτομα και να τα φωνάζεις με το μικρό τους όνομα. Αυτά τα κορίτσια πέρασαν στην επόμενη φάση».

Πηγή: dailymedia