Η Ιωάννα Τούνη στο κρεβάτι με το νέο της σύντροφο (photos)

Η Ιωάννα Τούνη στο κρεβάτι με το νέο της σύντροφο (photos)

Τον παρουσίασε με τον δικό της τρόπο...

Το τελευταίο διάστημα πολλά ήταν τα πρόσωπα που είχαν ακουστεί πως βρίσκονται δίπλα στο πλευρό της ξανθιάς καλλονής, όμως εκείνη με μία ξεχωριστή φωτογραφία έβαλε τέλος σε όλες τις φήμες.

Η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε με το δικό της τρόπο τους 400.000 ακόλουθους στο Instagram της και παράλληλα παρουσίασε και το νέο της σύντροφο με τη φωτογραφία που θα δείτε στην παρακάτω gallery. Μάλιστα η Θεσσαλονικιά influencer έγραψε αυτό τη λεζάντα:

«Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι. Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers. Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ».

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube