Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η παραγωγή του GNTM αδίκησε επίτηδες την Άννα-Μαρία (photo)

Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η παραγωγή του GNTM αδίκησε επίτηδες την Άννα-Μαρία (photo)

Δεν ήταν η φωτογραφία που επιλέχτηκε η καλύτερη της Άννας Μαρίας.

Κάθε φωτογράφιση των κοριτσιών του GNTM ακολουθείται από τη συνολική εκτίμηση των κριτών πάνω σε μία και μοναδική φωτογραφία που επιλέγεται ως καλύτερή τους.

Από όλα τα λεπτά που πόζαραν το αν θα μείνουν ή θα φύγουν κρίνεται από το τελικό αποτέλεσμα μόνο μίας φωτογραφίας. Στο χτεσινό επεισόδιο μάλιστα ένα εκ των φαβορί παραλίγο να βρεθεί εκτός σπιτιού λόγω της φωτογραφίας αυτής που έδειχνε ερασιτεχνικά λάθη.

Η φωτογραφία της Άννας Μαρία μαζί με την Αναστασία Περράκη στο πλευρό της κρίθηκε πολύ αυστηρά και έντονες ήταν οι παρατηρήσεις των κριτών ότι η Άννα Μαρία είχε το ένα της χέρι να κρέμεται εκτός ρούχου και το άλλο δεν φαινόταν το δάχτυλο όπως στο διπλανό της μοντέλο, χαλώντας έτσι την συμμετρία.

Αυτό προκάλεσε μία συναισθηματική έκρηξη στην Άννα Μαρία, κλάματα, παράπονα και συστάσεις από τους κριτές όπως και από συμπαίκτριές της.

Όμως η αλήθεια βρίσκεται αλλού αφού υπήρχε μία σειρά φωτογραφιών της Μαρίας στο 5λεπτο που πόζαρε με την Αναστασία χωρίς να κρέμονται τα χέρια της. Η ίδια η Κάτια μάλιστα παρατήρησε ότι είχε προσέξει πως το χέρι της Άννας Μαρίας κρεμόταν μόνο για 3-4" παρόλα αυτά η παραγωγή διάλεξε αυτήν την φωτογραφία ως καλύτερη για να κριθεί το μοντέλο.

Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που αμφισβητείται από τα κορίτσια ότι η φωτογραφία που κρίνονται είναι πράγματι η καλύτερή τους, απλά αυτήν την φορά υπάρχουν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι μπορούσε να επιλεχθεί άλλο κλικ χωρίς τα δύο τόσο χτυπητά λάθη.

Πηγή: dailymedia

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.