Παίκτρια του GNTM πιάστηκε με αλκοόλ και κινητό (photo)

Παίκτρια του GNTM πιάστηκε με αλκοόλ και κινητό (photo)

Έγινε αντιληπτή από συμπαίκτριά της.

Μια αποκάλυψη διόλου ευχάριστη για την παραγωγή του GNTM και το Star έλαβε χώρα το πρωινό της Τετάρτης.

Πρωταγωνίστρια, μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του GNTM η οποία κατάφερε να βάλει στο σπίτι του ριάλι αλκοόλ και... κινητό τηλέφωνο, το οποίο μάλιστα μοιράστηκε με τις φίλες της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μέχρι που έγινε ανιληπτή από συμπαίκτριά της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον περσινό κύκλο με πρωταγωνίστρια τη Μέγκι Ντρίο, η οποία αποκάλυψε πως χρησιμοποίησε τους γιατρούς που έμπαιναν στο σπίτι και τη φλέρταραν για να της κάνουν τα θελήματα.

«Είχα κινητό τις πρώτες εβδομάδες στο παιχνίδι. Και τα δύο αυτά που απαγορευόντουσαν -αλκοόλ και κινητό- είχα καταφέρει και τα έβαλα μέσα στο σπίτι. Είχαμε ανθρώπους που ερχόντουσαν από έξω, οι οποίοι κάποιοι από αυτούς τους άρεσα πολύ και ήθελαν να κάνουν πράγματα για μένα, τους χρησιμοποιούσα. Υπήρχαν γιατροί εξωτερικοί που έμπαιναν», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι λέγοντας πως το έκρυβε πάνω από την πόρτα του δωματίου μέχρι που την ανακαλύψαν.

«Όχι κάποιος απ' την παραγωγή αλλά μία απ' τις κοπέλες, η Γαρυφαλλιά. Το μετέφερε σε όλες κι έγινε μια σύσκεψη και μας ήθελαν εκτός εμένα, την Εύη και τη Μικαέλα που τα μοιραζόμασταν. Θα μπορούσαν να μας έχουν διώξει», κατέληξε.

Συνέχισε, μάλιστα, «δίνοντας» και την Δήμητρα Αλεξανδράκη του πρώτου Next Top Model στον ΑΝΤ1, η οποία είχε καταφέρει να βάλει μέσα στο σπίτι... πίτσες!

Πηγή: dailymedia

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube