«Το Καφέ της Χαράς»: Η αποκάλυψη για την Πρωτευουσιάνα που ανατρέπει τα πάντα

«Το Καφέ της Χαράς»: Η αποκάλυψη για την Πρωτευουσιάνα που ανατρέπει τα πάντα

Μια εξέλιξη που δεν είχαμε υπολογίσει.

Στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Ρένια Λουιζίδου, λίγες μόλις ημέρες πριν την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στην τηλεόραση του ANT1, μετά από 15 χρόνια.

Μεταξύ άλλων η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς ερωτήθηκε και αποκάλυψε πώς θα είναι η πρώτη σκηνή επανασύνδεσης της Χαράς και του Περίανδρου Πώποτα αλλά και το αν οι δύο τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Ποιες θα είναι οι μεγάλες αλλαγές που θα δουν οι τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο;

Αρχικά το «Καφέ της Χαράς» δεν υπάρχει. Έχει καεί από εμπρησμό. Μετά από αυτό λόγω στεναχώριας η Χαρά που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία είχε διακόψει επαφές με αγαπημένα της πρόσωπα όπως η Σταυρούλα και η Τασία. Έχει εξαφανιστεί κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται.

Η Χαρά ζει στην Αυστραλία με έναν νέο σύντροφο στη ζωή της. Η κόρη της, δικηγόρος πια, η Βάλια αποφασίζει να εξιχνιάσει πως έγινε ο εμπρησμός στο «Καφέ της Χαράς». Πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι και η Χαρά πηγαίνει και αυτή για να την πάρει να φύγουν. Η Χαρά λοιπόν έχει μια σχέση, το «Καφέ» δεν υπάρχει, και η Βάλια αποφασίζει να μείνει στο χωριό και να ξανανοίξει το καφέ.

Θα ήθελα λίγο να μου περιγράψεις την πρώτη σκηνή με τον Χάρη Ρώμα. Τι θα δούμε...

Η πρώτη συνάντηση είναι απρόβλεπτη. Συναντιούνται χωρίς να το περιμένουν. Τυχαία. Γνωρίζει βέβαια ο ένας την ύπαρξη του άλλου στο χωριό. Υπάρχει αμηχανία αλλά από τη δεύτερη φράση που ανταλλάσσουν αρχίσουν να κοντράρονται και να διαφωνούν. Και ακολουθεί ο πρώτος καβγάς.

Έχουν όμως συναισθήματα ακόμη ο ένας για τον άλλο;

Δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο. Η σχέση Χαράς – Περιάνδρου έχει αφήσει κατάλοιπα και απωθημένα. Έχουν παρελθόν που τους ακολουθεί στο σήμερα.

Πηγή: dailymedia