Καφέ της Χαράς: Έρχεται η πρεμιέρα των νέων επεισοδίων (video)

Καφέ της Χαράς: Έρχεται η πρεμιέρα των νέων επεισοδίων (video)

Το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς θα γίνει η πρεμιέρα του νέου κύκλου της διάσημης σειράς.

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες, μια και το βράδυ της Τρίτης (31/12) στις 20:45 θα γίνει η προβολή του νέου επεισοδίου.

Η περίληψη του πρώτου επεισοδίου:

Κολοκοτρωνίτσι 2019. Το Καφέ της Χαράς δεν υπάρχει πια. Έχει καταστραφεί ολοσχερώς από εμπρησμό χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για τον ένοχο, παρά μόνο υπόνοιες. Το πρωί των δημοτικών εκλογών του χωριού, ο Μάνος Πώποτας βλέπει μέσα στα ερείπια του Καφέ μια νέα, όμορφη κοπέλα. Είναι η Βάλια, η κόρη της πρωτευουσιάνας, η παιδική του φίλη και πρώτος του έρωτας. Δικηγόρος πλέον εκείνη έχει έρθει στο χωριό για να διαλευκάνει ποιος έκαψε το Καφέ.

Ο Περίανδρος, που δεν έχει ξεπεράσει ποτέ την Χαρά, γίνεται έξαλλος που ο γιός του αποφάσισε να φιλοξενήσει την κόρη της γυναίκας που κάποτε τον εγκατέλειψε, γιατί φοβάται μήπως μετά τα «κακά» έρθουν και τα «χειρότερα». Και έρχονται... όταν μπροστά του εμφανιστεί ως φάντης μπαστούνι και η Χαρά...!

Στο «ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» μπαίνουν νέα πρόσωπα που έρχονται να αναστατώσουν το χωριό, ενώ βλέπουμε πώς έχουν εξελιχθεί και κάποιοι από τους αγαπημένους μας Κολοκοτρωνιτσιώτες!

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube