Ράδιο Αρβύλα: Έκπληξη! Εκεί θα παιχθεί το πρώτο επεισόδιο! (photos)

Ράδιο Αρβύλα: Έκπληξη! Εκεί θα παιχθεί το πρώτο επεισόδιο! (photos)

Επισημοποιήθηκε η... πρεμιέρα.

Άμεσες είναι οι κινήσεις των συντελεστών του «Ράδιο Αρβύλα» έπειτα από το «διαζύγιο» με τον «ΣΚΑΪ», καθώς όπως ανακοινώθηκε, το πρώτο επεισόδιο για τη φετινή σεζόν είναι έτοιμο να βγει στον... αέρα εντός των επόμενων ημερών και συγκεκριμένα την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 23:45.

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη είναι πως η διάσημη σατυρική εκπομπή δεν «έκλεισε» με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά όπως ανακοινώθηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook, το πρώτο επεισόδιο θα ανέβει στο κανάλι στο Youtube.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα!

Γύρω γύρω Σάββατο και στον ΣΚΑΪ Κυριακή!

Λοιπόν τέλος! Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε.

Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα).

Για πρώτη φορά λοιπόν, κάτι που καθόλου δεν μας χαλάει είναι η αλήθεια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο.

Ένας μικρός και ταπεινός φόρος τιμής, σε ένα θαυμάσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που μας έκανε όλους να θέλουμε να γίνουμε μοντέλα. Ακόμα και τον ΠΑΣΟΚτσή!

Αυτήν την Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: youtube.com/RADIOARVYLAofficial , θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16».

Παρακαλούμε πολύ κοινοποιήστε το και βοηθήστε μας να το διαδώσουμε.

Ευχαριστούμε πολύ,

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα».

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube