Ανατριχιαστικό! Αμερικάνικο θρίλερ του 2011 είχε προβλέψει τον κοροναϊό (photos+video)

Ανατριχιαστικό! Αμερικάνικο θρίλερ του 2011 είχε προβλέψει τον κοροναϊό (photos+video)

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την εξάπλωση του ιού.

Παγκόσμια ανησυχία έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κοροναϊού, μια και ο αριθμός των θυμάτων συνεχίζει να ανεβαίνει... επικίνδυνα, την στιγμή που ουδείς γνωρίζει ακριβώς πως ξεκίνησε η επιδημία, με το πιθανότερο σενάριο να είναι η κατανάλωση νυχτερίδας σε παράνομη αγορά εξωτικών ζώων στην πόλη Γουάν της Κίνας.

Η έξαρση της επιδημίας έχει φέρει τις τελευταίες μέρες στην επικαιρότητα, ένα αμερικάνικο θρίλερ από το 2011, το οποίο παρουσίαζε ακριβώς αυτό. Την εξάπλωση ενός νέου ιού, με τους γιατρούς να δίνουν... αγώνα για να βρουν το εμβόλιο και να σταματήσουν την πανδημία.

Η αναφορά μας γίνεται για την ταινία «Contagion», όπου πρωταγωνίστησαν οι Μαριόν Κοτιγιάρ, Ματ Ντέιμον, Λόρενς Φίσμπερν, Τζουντ Λο, Γκουίνεθ Πάλτροου και Κέιτ Ουίνσλετ. Σύμφωνα με την «New York Post» στην ταινία υπάρχουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αναφορικά με την εξάπλωση του ιού, κάτι που έγινε και στην πραγματικότητα, με την διαφορά πως στην ταινία το πρώτο κρούσμα παρατηρήθηκε στο Χονγκ Κονγκ, ενώ ο κοροναϊός στην Γουάν της Κίνας.

Δείτε...

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube