Θλίψη - «Έσβησε» διάσημος ηθοποιός - Ήταν μόλις 53 ετών

Θλίψη - «Έσβησε» διάσημος ηθοποιός - Ήταν μόλις 53 ετών

Ο Ιρφάν Καν, ο Ινδός ηθοποιός ο οποίος έγινε διάσημος διεθνώς από τους ρόλους του στο «Slumdog Millionaire» και «Η Ζωή του Πι», πέθανε σε ηλικία 53 ετών.

O θάνατός του, έπειτα από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, επιβεβαιώθηκε από έναν εκπρόσωπο, ο οποίος είπε ότι ο Καν έφυγε έχοντας δίπλα του την σύζυγο και τα δύο τους παιδιά. «Έδωσε πολλές μάχες που ακολούθησαν», σημείωσε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος αναφερόμενος στη διάγνωση του Καν με μια σπάνια μορφή καρκίνου το 2018.

Ο Καν συγκαταλέγεται στους Ινδούς ηθοποιούς που άφησαν το αποτύπωμά τους στον δυτικό κινηματογράφο ακολουθώντας τα χνάρια καλλιτεχνών όπως ο Σαίντ Τζάφρι, ο Ροσάν Σεθ και ο Ομ Πούρι. «Ένα απίστευτο ταλέντο», σχολίασε ο αστέρας του Μπόλιγουντ, Αμιτάμπ Μπαχάν, στο Twitter έπειτα από την είδηση του θανάτου του Καν.

Συλλυπητήρια προς τους οικείους του απέστειλε ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι. «Ο χαμός του Ιρφάν Καν είναι απώλεια για τον κόσμο του κινηματογράφου και του θεάτρου. Θα τον θυμόμαστε για τις πολλές εμφανίσεις του σε διάφορα είδη», έγραψε στο Twitter.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.