Η όμορφη γραφίστρια που σχεδιάζει στο… μυαλό σου (photos)

Η όμορφη γραφίστρια που σχεδιάζει στο… μυαλό σου (photos)

Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις... 

«Ένας στόχος χωρίς σχέδιο είναι απλά μία ευχή», έχει πει ο Γάλλος συγγραφέας Antoine de Saint-Exupéry και στην περίπτωση αυτή η Όλγα Παπαδοπούλου ακολουθεί αυτή τη φράση κατά γράμμα.

Γεννημένη στο Περιστέρι, η 29χρονη από μικρή είχε έφεση προς την τέχνη και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη, σπουδάζοντας γραφιστική. Όταν κάποιος έχει ταλέντο, αργά ή γρήγορα θα εκτιμηθεί αναλόγως από κάποιον και έτσι η μελαχρινή καλλονή εργάζεται σε εκδοτικό οίκο, κάνοντας τις σκέψεις της… έργα!

Οι δημιουργίες της όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς παράλληλα της αρέσει πολύ και το κομμάτι της αισθητικής. Έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί και με τον τομέα των νυχιών, όπου και εκεί δημιουργεί με διαφορετικό τρόπο.

Αν έπρεπε να επιλέξει ένα από τα δύο επαγγέλματα, αυτό θα ήταν της γραφίστριας, καθώς ο μεγάλος της στόχος-όνειρο, είναι να ανοίξει το δικό της δημιουργικό γραφείο.

Η λέξη «σχέδιο» είναι κυριολεκτικά κάτι που χαρακτηρίζει την πανέμορφη Όλγα. Πέρα τα σχέδια που αποτυπώνει σε χαρτί ή στην οθόνη του υπολογιστή, θα μπορούσαμε -εύκολα- να πούμε πως τα μάτια και το χαμόγελό της, είναι τόσο υπέροχα σαν να τα έχει δημιουργήσει η ίδια.

Όταν δεις τις παρακάτω φωτογραφίες, θα καταλάβεις πως δεν έχει το… χάρισμα του σχεδίου μόνο στα επαγγελματικά και στη ζωή της, αλλά καταφέρνει να δημιουργήσει εικόνες χωρίς καν να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία της, στο μυαλό των ανδρών.

Απολαύστε την…

Διαβάστε επίσης:

Αποκρουστικές εικόνες στο Θερμαϊκό: Δείτε με τι γέμισε η θάλασσα (photos)

Ντεπόζιτο έπεσε ξυστά από παρέα που έπινε τον καφέ της (video)

Ελληνίδα μάνα έβαλε «φωτιά» στην Κρήτη (photos+video)