Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι που αγόρασαν (pics)

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι που αγόρασαν (pics)

Κίνηση ματ φαίνεται πως έκαναν η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, αγοράζοντας ένα πολυτελές ακίνητο στα βόρεια προάστια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «T-Live» το ακίνητο βρίσκεται στην Κηφισιά και πρόκειται για σπίτι ενός ορόφου και 300 τετραγωνικών μέτρων. Όπως θα δείτε, έχει μοντέρνο design και είναι κατασκευασμένο από πέτρα και μάρμαρο, ενώ ακόμη δεν είναι ολοκληρωμένο.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, εργαζόμενος στο ακίνητο, αναμένεται να είναι έτοιμο σε 2-3 μήνες. O ίδιος άνθρωπος δήλωσε πως η παρουσιάστρια έχει επισκεφθεί το κτήριο μόλις μία φορά, όποτε την είχαν «τσακώσει» και οι φωτογράφοι του περιοδικού ΟΚ! μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα σχέδια του σπιτιού τους στα χέρια.

Δείτε το νέο σπίτι του ζευγαριού:

«Ο κορονοϊός έχει αλλάξει δραματικά το τοπίο στην αγορά ακινήτων. Η πτώση στις ονομαστικές τιμές είναι γύρω στο 5-10%», είπε στο ίδιο ρεπορτάζ ο Κ. Θεοδωρίδης, αντιπρόεδρος μεσιτών Ελλάδας, ενώ ο Ν. Κυπραίος, μεσίτης αστικών συμβάσεων, τόνισε: «Οι αξίες της ευρύτερης περιοχής εκεί έχουν καθοριστεί σε μάξιμουμ 5.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, όταν το 2009 πουλάγαμε 9.000-9.500 ευρώ το τετραγωνικό. Είναι μία καλή περίοδος αν κάποιος έχει ένα κεφάλαιο, να κάνει μία τέτοια αγορά».