Η άγρια κόντρα συνεχίζεται: Το καυστικό tweet του Ουγγαρέζου για την Μαλέσκου

Η άγρια κόντρα συνεχίζεται: Το καυστικό tweet του Ουγγαρέζου για την Μαλέσκου

Είναι μία κόντρα που άρχισε στις αρχές της σεζόν και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με καμία από τις δύο πλευρές να μην κάνει πίσω.

Με ένα retweet μέσα στο υπονοούμενο απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στα όσα ανέφερε για τον ίδιο στην τελευταία της συνέντευξη η τηλεπαρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου.

Έκανε retweet συγκεκριμένα σε ανάρτηση που έδειχνε ένα ζωγράφο να αναπαριστά σε πίνακα ένα… γραφικό τοπίο και σχολίαζε: «Και κάπου εδώ ανάμεσα στο παλάτι και το ποτάμι ίσως να υπάρχει μια μικρή Μαλέσκου».

Για να δείξει μάλιστα ότι συμφωνεί ο Ουγγαρέζος έγραψε με κεφαλαία γράμματα: ΝΑΙ!

Συγκεκριμένα στην συνέντευξη είχε πει για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Είχε αναφέρει για εμένα και την Δανάη Μπάρκα ότι φοράμε στολή εργασίας. Με κρίνει ως τι; Ας σταματήσουμε να γινόμαστε τιμητές των πάντων. Ναι βάζω τη στολή εργασίας μου γιατί είναι τα ρούχα μου αυτά. Θεωρώ πολύ άσχημο να προσπαθώ να μπω στα παπούτσια σου, στα μονοπάτια σου και στα βήματά σου χωρίς καν να είμαι εσύ. Δεν τα συζητώ αυτά με τους φίλους μου, ξεπερνώ το παρεϊστικο, το κεκλεισμένων των θυρών και το μοιράζομαι με τον κόσμο, που μπορεί να πει μωρέ λες αυτή η γυναίκα; Σε βάθος χρόνου όλα φαίνονται, αλλά κάποια στιγμή γεμίζει ο ασκός του Αιόλου. Έχω απίστευτη υπομονή κι ανεκτικότητα αλλά κάποια στιγμή λες φτάνει ρε παιδί μου όταν εσύ δεν μπαίνεις σε τέτοια μονοπάτια και δεν είναι του χαρακτήρα σου. Εγώ ποτέ δεν θα κιτρινίσω».