Η επική ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη στο Facebook: Σε ποια είπε... «Thank you, Next»

Η επική ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη στο Facebook: Σε ποια είπε... «Thank you, Next»

Ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης δεν μπόρεσε να αντισταθεί και μοιράστηκε στο δημοφιλές γκρουπ του Facebook, «Thank you, Next» τη δική του εμπειρία.

Στο συγκεκριμένο γκρουπ του Facebook, εκατοντάδες χρήστες μοιράζονται τις ξεκαρδιστικές ιστορίες σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν να ρίξουν «χυλόπιτα».

Κατά καιρούς μάλιστα αρκετοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί και παρουσιαστές έχουν γράψει την εμπειρία τους. Ενώ, χαμό είχε προκαλέσει και η ανάρτηση της Σίας του Bachelor για τον... Παναγιώτη Βασιλάκο.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ανήρτησε τη δική του προσωπική ιστορία και γύρισε το χρόνο 21 χρόνια πίσω.

«Πάω για ραντεβού στην Άνωση (μια εταιρεία παραγωγής) για να συζητήσουμε για το πρώτο μου video clip, για το "Με χαλάει". Είχα μόλις βγει στην τηλεόραση μερικούς μήνες, στο πρωινό στην Ελένη, στη Ρούλα στο Μπράβο και ετοιμαζόμουν για το πρώτο μου CD. Στην αναμονή μαζί μου ήταν και μια κοπέλα, όμορφη, με αέρα, σιγουριά και υπέροχο χαμόγελο. Με κοιτάζει συνέχεια, μου χαμογελάει, με πλησιάζει και μου λέει "Θα ήθελα το τηλέφωνό σου να μιλήσουμε για συνεργασία!" Της το δίνω, τελειώνω το ραντεβού μου και φεύγω. Αρχίζουν τα μηνύματα. Και θέλω να βρεθούμε, μόνοι μας, και ξέρω ότι έχεις σχέση αλλά δε με νοιάζει και σε θέλω πολύ, και σε έχω δει στην τηλεόραση και τέτοια. Παίζω κι εγώ μαζί της, να δω που το πάει. Εκείνη συνεχίζει πιο χύμα. Τη ρωτάω κι εγώ ευθέως. "Τι είναι αυτό που θέλεις τελικά;" Και μου απαντάει: "Πάντα ήθελα να πάω με τον Κουρκούλη". Παγώνω. "Τον ποιον;" ξαναρωτάω. Και συνεχίζει: "Έλα ρε Νίκο κοφτό. Σε θέλω!" ΤΥΝ κι ακόμα περιμένει απάντηση...τόσα δειλινά!» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στο «Thank you, Next».