Το καλά κρυμμένο μυστικό της Πάρις Χίλτον (video)

Το καλά κρυμμένο μυστικό της Πάρις Χίλτον (video)

Θύμα ψυχολικής και σωματικής κακοποίησης έπεσε η Πάρις Χίλτον, όταν φοιτούσε εσώκλειστη σε ένα από τα ακριβότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Τα είχε όλα: Πλούτο, φήμη και ομορφιά. Η κληρονόμος της οικογένειας Χίλτον Πάρις ήταν κυριολεκτικά η ψυχή των πάρτι.

Οι γονείς της δεν ενέκριναν αυτόν τον τρόπο ζωής. Για να την απομακρύνουν την στέλνουν εσωτερική σε ένα από τα ακριβότερα σχολεία των ΗΠΑ. Εκεί πίστεψαν ότι θα τιθασεύσουν την άγρια εφηβεία της.

Στο ίδρυμα Provo Canyon φοίτησε για για 11 μήνες, σε ηλικία 17 ετών. Η λαμπερή ζωή χάθηκε σε μία νύχτα.

Τη χτυπούσαν, την ανάγκαζαν να παίρνει χάπια, την παρακολουθούσαν όταν έκανε μπάνιο και την έστελναν στην απομόνωση χωρίς ρούχα.

«Πρέπει να σας πω ότι όσο και να προσπαθώ ακόμα βλέπω εφιάλτες τα βράδια .Ευτυχώς που έσωσα την ψυχική μου υγεία γιατί σκεφτούμουν τι θέλω να γίνω όταν βγω από εκεί μέσα» ανέφερε η ίδια.

Ζούσε έναν ατέλειωτο καθημερινό εφιάλτη. «Λέω την ιστορία μου όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ρίξω φως στο τι γινόταν τότε και τι συνεχίζει να γίνεται τώρα» πρόσθεσε.

Με την κατάθεση της στη Γερουσία της Γιούτα διεκδικεί και αυστηρότερο έλεγχο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των μεθόδων τους. Η Χίλτον κατάφερε να εγκριθεί ο νόμος. Έτσι δικαιώνεται, ενώ παράλληλα η ζωή της απέκτησε νόημα και σκοπό.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για όσα συμβαίνουν στο Survivor.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest