Πασίγνωστη ηθοποιός εξομολογείται: «Στην ερωτική σκηνή άρχισα να κλαίω»

Πασίγνωστη ηθοποιός εξομολογείται: «Στην ερωτική σκηνή άρχισα να κλαίω»

Αρκετά χρόνια μετά την προβολή της ταινίας «Ντεσπεράντο», η Σάλμα Χάγιεκ εκμυστηρεύεται το τραύμα που βίωσε, ενώ γύρισε την ερωτική σκηνή της ταινίας του 1995.

Η σταρ επέμεινε ότι δεν είχε να κάνει με τον σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ροντρίγκες ή τον συμπρωταγωνιστή της Αντόνιο Μπαντέρας, με τον οποίο ακόμη είναι καλοί φίλοι.

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η Χάγιεκ ανακάλεσε το πόσο άβολα αισθανόταν και τον δισταγμό της να ολοκληρώσει αυτήν τη σκηνή.

Η Χάγιεκ υποδυόταν την Καρολίνα.

Και ενώ είπε πόσο ευτυχισμένη ήταν που πήρε τον ρόλο, δεν γνώριζε τίποτα για την ερωτική σκηνή της ηρωίδας της με τον Ελ Μαριάτσι -που υποδυόταν ο Μπαντέρας- μέχρι που ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Επειδή ήταν κοντά με τον σκηνοθέτη και την τότε σύζυγό του Ελίζαμπεθ Αβεγιάν, που ήταν και η παραγωγός, η Χάγιεκ δέχτηκε να κάνει τη σκηνή, η οποία θα γυριζόταν σε κλειστό σετ με παρόντες μόνο τους πρωταγωνιστές, τον σκηνοθέτη και την παραγωγό. «Και εκεί που πηγαίναμε να αρχίσουμε εγώ άρχισα να κλαίω» είπε η Χάγιεκ σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Η σταρ είπε στους συνεργάτες της «δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω. Φοβάμαι». Εξήγησε μάλιστα ότι φοβόταν τον Μπαντέρας: «Ήταν ένας τέλειος τζέντλεμαν και τόσο καλός και είμαστε ακόμη πολύ καλοί φίλοι. Αλλά ήταν πολύ ελεύθερος. Με φόβισε ότι αυτό για εκείνον ήταν τίποτα. Άρχισα να κλαίω και εκείνος είπε "ω Θεέ μου, με κάνεις να αισθάνομαι απαίσια". Και ντράπηκα τόσο που έκλαιγα».

Κι ενώ επέμεινε ότι τόσο ο σκηνοθέτης όσο και ο Μπαντέρας ήταν υπέροχοι και πως ποτέ δεν την πίεσε ο Ροντρίγκες για τη σκηνή, είπε ότι δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει τη σκηνή. "Δεν άφηνα με τίποτα την πετσέτα. Προσπαθούσαν να με κάνουν να γελάσω. Την έβγαζα για δύο δευτερόλεπτα και άρχιζα πάλι να κλαίω. Αλλά τα καταφέραμε, και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε για εκείνη τη στιγμή" παραδέχτηκε. Η σκηνή περιλήφθηκε στην ταινία αλλά λόγω του τρόπου που γυρίστηκε έχει σύντομες λήψεις. "Όταν δεν είσαι εσύ, μπορείς να το κάνεις. Αλλά σκεφτόμουν διαρκώς τον πατέρα μου και τον αδελφό μου. Θα το έβλεπαν; Και θα τους ενοχλούσε; Οι άνδρες δεν τα σκέφτονται αυτά. Ο πατέρας τους θα πει "ναι, αυτός είναι ο γιος μου!". Πράγματι, πήρε τον πατέρα της και τον αδελφό της στον κινηματογράφο για να δουν την ταινία και βγήκαν από την αίθουσα όταν άρχισε η σκηνή κι επέστρεψαν όταν ολοκληρώθηκε.